Το Ναυάγιο: Οι πρωταγωνιστές στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου – «Το φινάλε θα αφήσει μια γλύκα»
Πρωινές εκπομπές

Το Ναυάγιο: Οι πρωταγωνιστές στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου – «Το φινάλε θα αφήσει μια γλύκα»

Το Ναυάγιο: Οι πρωταγωνιστές στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου – «Το φινάλε θα αφήσει μια γλύκα»

Την Κυριακή 30/6 κλείνει τον κύκλο της η σειρά του Mega

Με διπλό επεισόδιο έρχεται σήμερα, στις 21.00, η αγαπημένη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», η οποία ολοκληρώνει τον κύκλο της την Κυριακή 30/06 στις 21.00.

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου και συνάντησε τους πρωταγωνιστές.

«Λυπάμαι που τελειώνει το “Ναυάγιο”, γιατί θα ήθελα να συνεχίσω να βλέπω τους συνεργάτες μου και να μη χαθούμε».

«Ταυτίστηκα με τον ‘Μάκη’, τον ρόλο μου, στο γεγονός της επιστροφής και της φυγής μου από την Κρήτη, κάτι που συνέβη και σε μένα. Το “Ναυάγιο” θα κλείσει όμορφα με όλους μαζί, όπως ξεκίνησε» ανέφερε ο Δημήτρης Καπουράνης.

«Το “Ναυάγιο” τελειώνει πολύ δυνατά, υπάρχει το αίσθημα του αποχωρισμού αλλά και το αίσθημα της ολοκλήρωσης. Θα έχει ένα φωτεινό τέλος όπως θα ήθελαν όλοι οι τηλεθεατές», δήλωσε η Μαρία Ζορμπά.

«Πολλές σκηνές θα μου μείνουν αξέχαστες, όπως οι σκηνές που κάναμε με την Αθηνά (Ροδίτου), μας έπιαναν τα γέλια και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Θα αφήσει μια γλυκιά γεύση, θα έχει ένα πολύ συγκινητικό τέλος», αναφέρει η Στέλλα Ψαρουδάκη.

«Η σκηνή του “Ναυαγίου” που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν τότε που έπρεπε να ανακοινώσω στη μητέρα μου ότι ο αδελφός μου ήταν στο πλοίο που βυθίστηκε» τόνισε η Χρύσα Βακάλη. «Με το τέλος του “Ναυαγίου” θα επέλθει μια δικαίωση για όλους τους χαρακτήρες».

«Η σεναριακή ομάδα του ‘Ναυαγίου’ έκανε εξαιρετική δουλειά, οι ανατροπές ήταν εξαιρετικά μελετημένες. Το φινάλε του “Ναυαγίου” θα αφήσει μια γλύκα, πολλά πράγματα θα έχουν αποκατασταθεί».» είπε ο Κώστας Ξυκομηνός.

«Μια αστεία σκηνή ήταν που είχαν φέρει ένα κέικ κι εγώ είχα μπουκωθεί και δεν μπορούσα να πω την ατάκα, αρχίσαν να γελάνε όλοι» επεσήμανε ο Θάνος Μυλωνόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Πότε τελειώνουν οι σειρές του Mega;