Το τηλεοπτικό «ταμείο» του 2023: Ποιοι παρουσιαστές ξεχώρισαν και γιατί;
Πρωινές εκπομπές

Το τηλεοπτικό «ταμείο» του 2023: Ποιοι παρουσιαστές ξεχώρισαν και γιατί;

Το τηλεοπτικό «ταμείο» του 2023: Ποιοι παρουσιαστές ξεχώρισαν και γιατί;

Τρεις δημοσιογράφοι επιλέγουν τα πιο συζητημένα πρόσωπα και τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που αποχαιρετούμε

Το τηλεοπτικό «ταμείο» της χρονιάς πραγματοποίησαν για χάρη της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», τρεις δημοσιογράφοι.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξεχώρισαν παρουσιαστές και περιστατικά που συζητήθηκαν το 2023.

«Δόξα τω Θεώ όλη η χρονιά είχε πάρα πολλές κόντρες μεταξύ παρουσιαστών, είτε απέναντι εκπομπών, είτε στις ίδιες εκπομπές. Νομίζω ότι η περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι μια πάρα πολύ χαρακτηριστική», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Η ελληνική τηλεόραση είναι γεμάτη αντιπαραθέσεις παρουσιαστών. Φυσικά αυτή τη διαδραστική τηλεόραση που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας με την Κατερίνα Καινούργιου, η συγγνώμη της Κατερίνας προς τον Γιώργο», πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Από την πλευρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Έχουμε συζητήσει σε εκπομπές πολλά θέματα που τα ξεκινά η Ελεονώρα Μελέτη, θα μπορούσαν να πάνε σε αντιπαράθεση, αν έλεγε τα ονόματα των προσώπων που εννοεί, αλλά συνήθως τα φωτογραφίζει για ευνόητους λόγους».

Η lifestyle είδηση που ξάφνιασε τον Στέφανο ευχάριστα, ήταν ο αυθορμητισμός του Βασίλη Μπισμπίκη με το ζεϊμπέκικο στη Δέσποινα Βανδή.

Για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ήταν η ξαφνική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του Πρωινού, αλλά και της Μαρίας Κορινθίου. Όπως και η ξαφνική μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star.

«Κυριάρχησε η αυτοαναφορικότητα στην ελληνική τηλεόραση, άρα και όλοι οι παρουσιαστές», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Δεν θα ξεχάσω όσα ειπώθηκαν για τα ρούχα του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή», τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε ακόμα

Τα τηλεοπτικά ρεβεγιόν που άφησαν εποχή: Από τον Βλάσση και την Αλίκη, μέχρι το «δέσιμο» Βίσση – Βανδή