Βάσια Τριφύλλη για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να της δώσει μια μπούφλα;»
Πρωινές εκπομπές

Βάσια Τριφύλλη για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να της δώσει μια μπούφλα;»

Βάσια Τριφύλλη για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να της δώσει μια μπούφλα;»

Η ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της για ακόμα μια φορά

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι, πήρε θέση για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Λάκης Γαβαλάς από καλόγερους, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν έχω τίποτα εναντίον της τηλεόρασης, είναι ο τελευταίος εραστής μου η τηλεόραση, ασχολούμαι μαζί της από το πρωί μέχρι το βράδυ και μου δίνει πολλές φορές χαρά», δήλωσε αρχικά.

«Είναι πάρα πολλά που δεν έκανα και που θέλω να κάνω. Μπορεί να βρεθεί ένας πιο τρελός από εμένα και να μου δώσει το χέρι του και να κάνω πολλά από αυτά ακόμα. Τα όνειρα που έχω δεν είναι απαγορευμένα για την ηλικία μου», τόνισε η Βάσια Τριφύλλη.

Για τη Μαρίνα Σάττι και το χασμουρητό που δημιούργησε σάλο, απάντησε: «Μεγάλες προσδοκίες είχαμε. Κοριτσίστικη φωνή ωραία είναι. Χασμουρήθηκε; Ο Χριστός και η Παναγία! Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να της δώσει μια μπούφλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Οτιδήποτε είναι κακόγουστο, είναι κακόγουστο, δεν έχει σημασία ποιος το κάνει».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μια κουκλάρα! Έχει κι άλλα κανάλια να πάει, δεν χάνεται. Θα ήθελα απλώς να τη βλέπω, μου είναι πολύ συμπαθής».

Για το περιστατικό με τον Λάκη Γαβαλά και την φραστική επίθεση από μοναχούς, απάντησε: «Μάλλον τσαντίστηκε, του κακοφάνηκε. γιατί δεν είναι και σε θέση να τον μπερδέψεις αν είναι άντρας ή γυναίκα, τώρα μην κάνουμε και την τρίχα τριχιά γιατί θα γίνω έξαλλη».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Θέλω να κάνει κάτι και να επιστρέψει γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ και έχει πάρα πολύ ταλέντο και είναι αμαρτία τέτοιο ταλέντο να μην είναι στη δουλειά που πρέπει. Και να σταματήσουμε να βάζουμε στους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες, μεγενθυντικούς φακούς. Ο Φιλιππίδης είναι ο καλύτερος της γενιάς του!».

Διαβάστε ακόμα

Βάσια Τριφύλλη για Γιώργο Νταλάρα: «Αν τον είχα απέναντί μου θα τον έχ@ζα πατόκορφα»