Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ!
Πρωινές εκπομπές

Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ!

Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ!

Ποιο ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους!

Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις έχει η ελληνική σόουμπιζ!

Μετά τα ευχάριστα του νέου έρωτα της χρονιάς, αυτόν ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, ένας χωρισμός έσκασε σαν «βόμβα»!

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε αποκλειστικά στο Happy Day, ότι τίτλοι τέλους έχουν πέσει στη σχέση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη!

Το ζευγάρι, ύστερα από πολλά χρόνια που είναι μαζί, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και η Ναυσικά παραμένει στο σπίτι του πρώην συντρόφου της στα νότια προάστια, μέχρι να καταφέρει να βρει το δικό της σπίτι και να μετακομίσει.

«Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια.

Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν… Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο τρόπος του Άρη Σοϊλέδη είναι πολύ λάθος»