Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Δεν μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή, δεν έχω αυτό το σύνδρομο»
Πρωινές εκπομπές

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Δεν μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή, δεν έχω αυτό το σύνδρομο»

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Δεν μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή, δεν έχω αυτό το σύνδρομο»

Θα παραμείνει στη Super Κατερίνα;

Για το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το φλερτ του Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. 

Αναφορικα με το φλερτ του Παναγιώτη Ψωμιάδη, δήλωσε στο Breakfast@Star: «Καλέ τι υπονοούμενο; Ο άνθρωπος με κάλεσε να με φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη! Του είπα κι εγώ ότι αν θέλει να το κάνουμε αυτό, θα πάμε να φάμε και θα πάμε στο pride. Και κάπου εκεί χάθηκε η σύνδεση μεταξύ μας! Σε ποιον να δώσω ευκαιρία; Είναι ένας μεγάλος κύριος! Μπορεί να κάνει πλάκα, να είναι χιούμορ, το λέει πάρα πολύ γλυκά. Εντάξει παιδιά, μην κάνουμε κάτι που δεν είναι σοβαρό!»

«Το κλίμα στην εκπομπή είναι μια χαρά, έχουμε κουλάρει, μπήκαμε λίγο σε διάθεση διακοπών! Έχουμε κουραστεί πάρα πολύ, αυτή η σεζόν νομίζω το νιώθουμε όλοι στο πετσί μας, δεν υπήρχε! Ήταν σαν να δουλεύουμε σερί περίπου 12 χρόνια! Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει! 5 Ιουλίου τελειώνει η εκπομπή, από εκεί και μετά το τι θα συμβεί, ποιοι θα είναι στην ομάδα τον Σεπτέμβριο, είναι κάτι που το ανακοινώνουν η Barking Well και ο Alpha. Εμείς δεν έχουμε καμία δικαιοδοσία και το λέω ειλικρινά, δεν το λέω για να καλύψω κάτι. Μην ξεχνάμε ότι σε μια συνεργασία υπάρχουν δύο πλευρές, δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος αποχωρεί, πάντα θα τον έχουν διώξει, μπορεί να είναι δική του επιλογή»

«Όταν δεν αποφασίζεις, δεν σχολιάζεις! Δεν είναι δική μου απόφαση ποιος θα φύγει, ποιος θα προστεθεί ή ό,τι αλλαγή γίνει», τόνισε σε ερώτηση για την ενδεχόμενη επιστροφή του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και αν της λείπει, ξεκαθάρισε: «Δεν μου λείπει από τον εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Προς το παρόν δεν έχω τέτοιο σύνδρομο! Οτιδήποτε μου κάνει τη ζωή ευκολότερη είναι καλοδεχούμενο και δεν με ενδιαφέρει πώς θα το πάρει, όπως κι αν το πάρει, ακόμα και κακία να πει πάνω σε αυτό που λέω, κράτα μόνο αυτό. Οτιδήποτε μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και τη δουλειά μου καλύτερη είναι καλοδεχούμενο»

Διαβάστε ακόμα

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Έκανε πρόταση δημόσια στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου – «Θα την πάω για σουβλάκια»