Υπόθεση 15χρονου – Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας τον χτυπούσε με ξύλο στο κεφάλι. Το 2021 πήγε το παιδί…»»
Πρωινές εκπομπές

Υπόθεση 15χρονου – Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας τον χτυπούσε με ξύλο στο κεφάλι. Το 2021 πήγε το παιδί…»»

Υπόθεση 15χρονου – Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας τον χτυπούσε με ξύλο στο κεφάλι. Το 2021 πήγε το παιδί…»»

Σοκ προκαλεί ο ξυλοδαρμός 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του στην πλατεία του χωριού

Με την υπόθεση του 15χρονου έφηβου που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα και τον θείο του στην Πάτρα ασχολήθηκε η Super Κατερίνα.

Ο 15χρονος νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με σοβαρά τραύματα και η εισαγγελία αναζητά λύση για το πώς θα προστατευτεί το παιδί όταν πάρει εξιτήριο.

Όπως ανέφερε ο αρχισυντάκτης του pelop.gr δεν έχει διευκρινιστεί αν το παιδί αποκάλυψε τη σεξουαλική του προτίμηση στον πατέρα την ημέρα που το ξυλοκόπησε ή ο πατέρας το γνώριζε και επειδή δεν μπορούσε να το χωνέψει, έδειρε το παιδί.

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι ο πατέρας «πέρσι βγήκε στην πλατεία με μια καραμπίνα, νευριασμένος από όλο το χωριό και πυροβολούσε. Αυτό καταδεικνύει το ποιόν του ανθρώπου. Είχε τσακωθεί με το χωριό και πυροβολούσε στην πλατεία. Το Χαμόγελο όσα στοιχεία είχε τα πήγε στον εισαγγελέα και δεν έκανε τίποτα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού, για την υπόθεση που έχει αναλάβει από το 2012.

«Λάβαμε δύο κλήσεις ότι χτυπάει το παιδί στο κεφάλι με ξύλο και το αφήνει αιμόφυρτο. Μας ζήτησαν να το στείλουμε σε αρμόδιους για να μην κολλήσει στα γρανάζια. Επιβεβαιώσαμε ότι έχει προχωρήσει η διαδικασία και το παιδί μπήκε στην Εντατική και τώρα είναι καλύτερα.

Όπως κάθε οικογένεια που βρίσκεται σε κρίση, τη στηρίζαμε το 2009 και δεν θυμάμαι πόσα παιδιά είχε τότε η οικογένεια και το 2012 λάβαμε την πρώτη καταγγελία για το παιδί που ήταν 4 ετών. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά.

Μας κάλεσαν γιατί το παιδί ήταν παραμελημένο, υπήρχε ενδοοικογενειακή βία, τροχόσπιτα και τέτοιες καταστάσεις. Ο πατέρας ήταν βίαιος και στη γυναίκα του και στα παιδιά του.

Το 2021 πήγε ο πατέρας το παιδί στο νοσοκομείο και ζητούσε να το νουθετήσουν και μας είπε ο γιατρός ότι είναι επικίνδυνος αυτός ο άνθρωπος και τον παρακαλέσαμε να πάρει τον εισαγγελέα γιατί εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε. Πήρε τηλέφωνο αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε!

Η επιμέλεια είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα και είχε δοθεί στον πατέρα. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση στην οικογένεια.

Όταν βγει το παιδί από το νοσοκομείο, όπως ανάφερε, δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει το Χαμόγελο λόγω ενός νόμου» ανέφερε.