Reality TV

Δημοσθένης: Τι αποκάλυψε η σύντροφος του γύπα του GNTM για τη σχέση τους;

Δημοσθένης: Τι αποκάλυψε η σύντροφος του γύπα του GNTM για τη σχέση τους;

Πώς γνωρίστηκαν;

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης είναι από τους παίκτες του GNTM που έχουν ξεχωρίσει από τις auditions. Ο λόγος είναι η αποκάλυψη ότι αυτοαποκαλείται γύπας, εξηγώντας στους κριτές τι εννοεί. Η κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τη σύντροφο του διαγωνιζόμενου, η οποία μίλησε για τη σχέση τους.

«Είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί. Με τον Δημοσθένη, γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε προσωπικά και μετά να πάμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο. Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπing” αλλά δεν τα κατάφερε», είπε η Κατερίνα και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλεί αυτό το πράγμα καθόλου και ξέρω τον χαρακτήρα του Δημοσθένη.

Είναι ανοιχτός, είναι αυθόρμητος, μπορεί να το κάνει αυτό σε διάφορες κοπέλες για πλάκα. Εδώ που το κάνει στην κυρία Βίκυ Καγιά δεν μπορώ να πω κάτι. Είδα τη γυμνή φωτογράφιση με την παρέα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε πολύ καλά.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στον χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα γιατί τον έβλεπα ότι χαιρόταν αυτό που ζει. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα».

Exit mobile version