GNTM 4: Oι παίκτες που πέρασαν από τα casting και ενθουσίασαν! – Ποια μοντέλα ήταν μέσα στη γκρίνια;
Reality TV

GNTM 4: Oι παίκτες που πέρασαν από τα casting και ενθουσίασαν! – Ποια μοντέλα ήταν μέσα στη γκρίνια;

GNTM 4: Oι παίκτες που πέρασαν από τα casting και ενθουσίασαν! – Ποια μοντέλα ήταν μέσα στη γκρίνια;

Τι τους είπε ο Γιώργος Καράβας

Την Τρίτη στο GNTM τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους για μια θέση στην επόμενη φάση.

Τα 5 μοντέλα βρίσκονται στο σαλόνι κι εκεί τους περιμένει ο Γιώργος Καράβας λέγοντάς τους: «Τι κουκλιά είστε εσείς; Λοιπόν παιδάκια αν με ρωτούσατε προσωπικά ποια είναι η σημαντικότερη στιγμή ενός μοντέλου θα έλεγα η πρώτη επαφή με τα πρακτορεία μόδας. Σήμερα θα έρθουν εδώ τα τέσσερα μεγάλα πρακτορεία μόδας στην Ελλάδα, προκειμένου να σας δουν. Είστε πολύ τυχεροί. Αισθανθείτε ελεύθεροι και ρωτήστε ότι θέλετε».

Το casting για το πρακτορείο VN Models

Η εκπρόσωπος του πρώτου πρακτορείου μίλησε στα παιδιά λέγοντας: «Το σώμα, το ύψος και ο χαρακτήρας είναι τα σημαντικότερα για εμάς». Η ίδια επέλεξε να γνωρίσει πιο προσωπικά την Όλγα Ντάλλα και τον Αγγαίο Ποθητό, καθώς ήταν και εκείνοι που την ενθουσίασαν περισσότερο. Για την Όλγα είπε: «Είναι η αντιπροσωπευτική γυναικάρα που θα κάνει σίγουρα καριέρα». Ο Αγγαίος, με τη σειρά του δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι του εξωτερικού και ότι αυτό είναι το όνειρό του, με εκείνη να συμφωνεί μαζί του και να του λέει ότι είναι fashion icon.

Tο casting από το πρακτορείο Ace

Το πρακτορείο που ακολούθησε ήταν το Ace, με τον booker να μίλησε στα μοντέλα και για την digital εικόνας τους. Ακόμα είπε: «Ψάχνουμε μια φωτογενής προσωπικότητα που θα κάνει το μόντελινγκ πρωταθλητισμό και όχι χόμπι». Ο ίδιος επέλεξε να δει τον Αγγαίο, την Ειρήνη Λεμπέση, αλλά και την Όλγα, για ένα κανονικό casting.

Tο casting για το πρακτορείο D

H εκπρόσωπος από το πρακτορείο D τόνισε στα παιδιά το κομμάτι του εξωτερικού, καθώς το συγκεκριμένο γραφείο δουλεύει πολύ περισσότερο με το εξωτερικό. Η εκπρόσωπος θέλησε να γνωρίσει την Κυβέλη, με την οποία είχε μία τετ α τετ συζήτηση σχετικά με τα όνειρά της στο modeling.

Το casting για το πρακτορείο The Legion

Το πρακτορείο The Legion ήταν το τελευταίο, με τον εκπρόσωπο του να ξεχωρίζει την Κυβέλη και την Ειρήνη Λεμπέση.

Οι γκρίνιες των μοντέλων μετά το casting!

Η εμπειρία της πρώτης μέρας, μαζί με τα «ναι» και κυρίως τα «όχι», που φέρνει η διαδικασία του casting, λειτουργεί ως μεγάλο ξύπνημα για τα top models, που αντιλαμβάνονται πολύ πιο έντονα τη γλυκόπικρη φύση της δουλειάς τους.

O Κωνσταντίνος Τσαγκάρης ήταν εκείνος που απογοητεύτηκε περισσότερο επειδή δεν τον επέλεξαν για casting. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει.