GNTM 4: Το bullying των Quadrifoglio στη Μαρία
Reality TV

GNTM 4: Το bullying των Quadrifoglio στη Μαρία

GNTM 4: Το bullying των Quadrifoglio στη Μαρία

Παρακολουθήσαμε εντάσεις και πολλές ανατροπές

Αρχικά στο Gntm της Τρίτης είδαμε ότι η παραγωγή αποφάσισε να μεταφέρει τους παίκτες σε έναν πιο ασφαλή χώρο λόγω των καταστροφικών καλοκαιρινών πυρκαγιών, ενώ έπειτα τα μοντέλα έμαθαν για την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη.

Μετά από 14 ημέρες οι παίκτες επέστρεψαν στην βίλα και όπως φαίνεται γύρισαν δυναμικά στην καθημερινότητα του ριάλιτι μόδας.

Μεταξύ κάποιων συζητήσεων, η Μαρία βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στην κάμερα για το bullying που δέχεται από τους Quadrifoglio.

«To disadvantage επειδή το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές λογικά το παίρνω εγώ, μονίμως μου λέγανε και καλά για πλάκα ότι πρόσεχε γιατί έχουμε το disadvantage, οπότε εντάξει. Πολλές φορές με έχουν υποτιμήσει τύπου το πώς βρίσκομαι στην 12αδα, αφού είμαι και εγώ ακόμη εδώ φανταστείτε που φτάσαμε… με ενοχλούσε και έπεφτα και έπεφτα και δεν μιλούσα γιατί πίστευα πως είμαι εγώ λάθος και ότι εγώ το βλέπω εξωφρενικό και μετά κατάλαβα ότι εφόσον με ενοχλεί έπρεπε να μιλήσω. Δικαιολογούσα πολλές καταστάσεις και δεν ήθελα να τις παραδεχτώ και νομίζω πως ήρθε η στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία με την παρέα της να υποστηρίζει τα λεγόμενα της.

Δείτε το βίντεο: