Σε ένα ακόμη Masterclass κλήθηκαν οι διαγωνιζόμενοι του Master Chef, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τους δείχνει βήμα βήμα τις τεχνικές για την ασιατική κουζίνα.
Ανάμεσα στα υλικά που θα χρησιμοποιήσει είναι και τα jalapenos, τα οποία είναι υπερβολικά καυτερά πόσο μάλλον για κάποιον που δεν είναι στις γεύσεις του το spicy.
Ο Μότο-Μότο θέλησε να δείξει πώς είναι ατρόμητος και μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα καυτερά!
Αυτό, όμως, δεν πήγε και πολύ καλά αφού έβαλε το jalapenos όπως ήταν και όχι μαγειρεμένο και το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενο!
Ξεκίνησε να «πνίγεται», να «κλαίει» σε σημείο που ζήτησε γάλα για να μετριάσει το κάψιμο αλλά και αυτό δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό.