Τελικά όσες σεζόν και αν περάσουν στο MasterChef, το ψάρι θα είναι πάντα το πιο ύπουλο υλικό για κάθε διαγωνιζόμενο στο ριάλιτι μαγειρικής.

Και πράγματι, η ομαδική δοκιμασία των μπριγάδων εν πλω αποδείχτηκε πανωλεθρία σε σχέση με τη διαχείριση ενός ακριβού, εκλεκτού και πολύ ιδιαίτερου ψαριού όπως η σκορπίνα.

Και όπως είναι φυσικό εδώ και 8 σεζόν, τα κόκαλα στο ψάρι δείχνουν πάντα μια προτίμηση στον Σωτήρη Κοντιζά.

Πώς να χαλάσει το σερί και αυτή τη φορά όταν η γκρι μπριγάδα έφερε στους κριτές σκορπίνα τυλιγμένη σε πατζαρόφυλλο και η μπορντώ σκορπίνα με καρπάτσιο κίτρινου κολοκυθιού και φινόκιο.

Πόσα κόκαλα βρήκε ο «Κινέζος» σε ένα πιάτο που έφτιαξε η Χριστίνα; Τέσσερα και όπως δήλωσε νιώθε άβολα που τα κόκαλα πέφτουν μόνο σε εκείνον.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του πρότεινε να τους τα μοιράσει!

Και φυσικά στο Twitter έγινε πανηγύρι όχι μόνο για τα κόκαλα αλλά και την όψη των πιάτων!