Ημέρα αφιερωμένη στο κρέας ήταν η σημερινή στο MasterClass του MasterChef.
Αν και η Τσικνοπέμπτη πέρασε, τα κρέατα του guest σεφ και οι παρασκευές τους έκαναν την τηλεοπτική Κυριακή… Τσικνοκυριακή!
Χωρίς τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε σειρά να ξεκουραστεί, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς, έκατσαν στα σκαμπό της κουζίνας του MasterChef και έδωσαν τη θέση του στον Άρη Βεζενέ.

Ο Άρης Βεζενές διδάσκει πως κόβεται το κρέας
Ο σεφ, ειδικός στο κρέας, «τσίκνισε» το πλατό με τους διαγωνιζόμενους να περιμένουν πώς και πώς να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του.

Οι μυρωδιές τρέλαναν τους διαγωνιζόμενους
Burger, Roast beef , σουβλάκια και κρεατόσουπα για να τρέχουν τα σάλια…
Ο @arivezene βάζει τέλος στο delivery μέσα από το MasterClass του #MasterChefGR! Βρείτε το burger, μαζί με όλες τις συνταγές εδώ https://t.co/k3Y0cyVBcg @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/VEfRqPCBPc
— masterchefgr (@masterchefgr) March 3, 2019
Ταρτάρ από τον @arivezene στο MasterClass του #MasterChefGR! Βρείτε όλες τις συνταγές εδώ https://t.co/k3Y0cyVBcg @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/HsOLQVICar
— masterchefgr (@masterchefgr) March 3, 2019
Σασίμι, εύκολα και απλά από τα χέρια του @arivezene. Βρείτε τη συνταγή, αλλά και όλες τις άλλες συνταγές εδώ https://t.co/k3Y0cyVBcg #MasterChefGR @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/SIpQ1Yu1RD
— masterchefgr (@masterchefgr) March 3, 2019