Reality TV

Power of Love: Ο τσακωμός της Άννας με τον Άλεξ κι η ανεπιθύμητη Λένια

Power of Love: Ο τσακωμός της Άννας με τον Άλεξ κι η ανεπιθύμητη Λένια

Ούτε και σήμερα έλειψαν οι εντάσεις στο σπίτι του Power of Love. Μάλιστα ο τσακωμός που έγινε ήταν ανάμεσα σε 2 φίλους με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Πιο συγκεκριμένα ο Άλεξ ζήτησε από την Άννα να φτιάξει αβγά να φάνε και εκείνη του υπενθύμισε πως είναι vegan. Στη συνέχεια ο Άλεξ της έκανε μια πλάκα, από την οποία όμως προσβλήθηκε η Άννα.

Οι δυο παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους, αλλά κατέληξαν να καβγαδίσουν και μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν και στην ομαδική κουβέντα που έγινε ενώπιον της Μαρίας Μπακοδήμου.

Δείτε τι έγινε στο βίντεο

Λένια η ανεπιθύμητη

Η αρνητική ψηφοφορία για τους παίκτες σχετικά με το ποιος συμπαίκτης τους δεν θέλουν να επιστρέψει στο σπίτι, συνεχίστηκε.

Οι εναπομείναντες παίκτες ήταν η Λένια, η Ζένια και ο Παύλος Τερζόπουλος. Οι παίκτες κλήθηκαν και πάλι να ψηφίσουν τον παίκτη που δεν επιθυμούν να επιστρέψει.

Η Λένια ψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά (13 ψήφους) ως η πιο ανεπιθύμητη παίκτρια και έτσι, σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί να επιστρέψει.

Η Λένια είχε πει πως αυτή τη στιγμή δεν θέλει να επιστρέψει γιατί έχει ξεκινήσει πάλι να είναι κοντά με τον Φίλιππο, οπότε το Power of Love της είναι εκτός σπιτιού.

Exit mobile version