Survivor – Ημιτελικός: Επικός Λιανός με τον Ντάνιελ που έπνιξε στα φιλιά τη σύντροφό του  – «Έλιωσες σαν το κεράκι της Λαμπρής!»
Reality TV

Survivor – Ημιτελικός: Επικός Λιανός με τον Ντάνιελ που έπνιξε στα φιλιά τη σύντροφό του – «Έλιωσες σαν το κεράκι της Λαμπρής!»

Survivor – Ημιτελικός: Επικός Λιανός με τον Ντάνιελ που έπνιξε στα φιλιά τη σύντροφό του  – «Έλιωσες σαν το κεράκι της Λαμπρής!»

Τρελάθηκε που την έσφιξε στην αγκαλιά του!

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 2024 είναι γεγονός με τους τέσσερις φιναλίστ να μάχονται για την πρόκριση στον τελικό.

Τέσσερις οι παίκτες και μονάχα τρεις οι θέσεις του τελικού.

Πριν ριχτούν στον στίβο μάχης οι survivors αντάμωσαν τις οικογένειές τους που τις στερήθηκαν για έξι ατελείωτους μήνες.

Η χαρά όλων μεγάλη, ειδικά του Ντάνιελ Νούρκα που εκτός από τους δικούς του είδε και τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Η σύντροφός του δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική στιγμή. Μόλις την είδε ο ηθοποιός την πήρε στην αγκαλιά του και την έπνιξε στα φιλιά προκαλώντας την επική αντίδραση του Γιώργου λιανού.

«Σε είδα έλιωσες σαν το κεράκι της Λαμπρής. Φίλαγες ακροδάχτυλα, μαγουλάκια. Άκουσα έναν βαθύ αναστεναγμό από τα κορίτσια, ήταν σαν γατιά» είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης

Survivor – X: Φαν της Δαλάκα ο μπαμπάς του Φάνη – «Εντάξει, έχει δαλακοπροσκυνήσει όλο το Μπολετσέικο!»