Survivor: Τι τρέχει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη;
Reality TV

Survivor: Τι τρέχει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη;

Survivor: Τι τρέχει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη;

Υπήρξε ειδύλλιο και μεταξύ Αλέξη Παππά και Ελευθερίας Ελευθερίου;

Τι συμβαίνει τελικά στον Άγιο Δομίνικο; Υπάρχουν τρυφερά ειδύλλια και ζευγάρια στο φετινό Survivor; Tα social media έχουν πάρει «φωτιά« και φυσικά θέμα συζήτησης είχε γίνει η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Αλέξη Παππά. Μετά τον καυγά μάλιστα στην καλύβα, αλλά και το επεισοδιακό τελευταίο συμβούλιο του νησιού, πολλοί μίλησαν για ένα τεταμένο κλίμα πια ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Ο φίλος του Αλέξη Παππά, Γιώργος Σκούρτης μίλησε στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε: «Με τον Αλέξη Παππά είμαστε κολλητοί. Από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι διαχειρίζομαι το Instagram του. Ο Αλέξης μπορεί να διαχειριστεί τους ημιμαθείς συμπαίκτες του».

Και φυσικά όταν ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα είπε: «Τον Αλέξη Παππά δεν τον περιμένει κάποια γυναίκα πίσω. Σίγουρα υπήρξε φλερτ για κάποιες μέρες με την Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν ξέρω αν ταιριάζουν και λόγω ύψους».

https://streamable.com/0tg3jv

Την ίδια στιγμή και δυο άλλοι παίκτες φαίνεται να έχουν έρθει κοντά όπως σχολίασαν στην εκπομπή Love It. Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη. Το στιγμιότυπο με τους πανηγυρισμούς των δυο παικτών έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν ισχύουν οι φήμες για ειδύλλιο.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως η Άννα Μαρία Βέλλη, όπως είχε αποκαλύψει και το περιοδικό «ΟΚ!» έχει σχέση εκτός παιχνιδιού.

https://streamable.com/1jmntp