TV Queen: Απόψε ο μεγάλος τελίκος! – Ποια διαγωνιζόμενη θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο;
Reality TV

TV Queen: Απόψε ο μεγάλος τελίκος! – Ποια διαγωνιζόμενη θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο;

TV Queen: Απόψε ο μεγάλος τελίκος! – Ποια διαγωνιζόμενη θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο;

Τι θα δούμε απόψε 16/6 στο OPEN, στις 21:00

Η στιγμή του μεγάλου τελικού έφτασε και απόψε στις 21.00 στο OPEN θα μάθουμε ποια διαγωνιζόμενη θα κατακτήσει τον τίτλο της TV Queen και θα υπογράψει το πολυπόθητο συμβόλαιο με την Barkingwell, διεκδικώντας τη δική της θέση στην ελληνική τηλεόραση.

Πολλές εκπλήξεις και πολλές ανατροπές, σε έναν τελικό που μας επιφυλάσσει τα καλύτερα. Οι εννέα διαγωνιζόμενες θα βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί και να αποδείξουν ότι αξίζουν να κατακτήσουν τον τίτλο της «TV Queen» .

Η Κατερίνα, η Ρεγγίνα, η Μαριαλένα, η Τζένη, η Αγάπη, η Τριανταφυλλιά, η Καλομοίρα, η Vasilia και η Αναστασία ρίχνονται στην τηλεοπτική αρένα και δηλώνουν πανέτοιμες για τις τελικές δοκιμασίες τους. Θα τις δούμε σε αποστολές που τους έχουν ανατεθεί από την παραγωγή, αλλά και σε είδη παρουσίασης που οι ίδιες έχουν επιλέξει για τον εαυτό τους, όπως late night talk show, εκπομπή με αστρολογικές προβλέψεις, μουσική εκπομπή, πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και εκπομπή telemarketing.

Έχουν περάσει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού από πολλές δοκιμασίες, έφτασε όμως η πιο κρίσιμη στιγμή! Θα καταφέρουν να πείσουν το κοινό να τις ψηφίσει; Πόσο θα τις επηρεάσει το άγχος του τελικού; Τα φαβορί θα επιβεβαιωθούν ή μήπως θα λάμψουν τα outsiders ένα βήμα πριν τον τερματισμό;

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι όπως πάντα εκεί για να τις υποστηρίξει και να τις εμψυχώσει, αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Παντελής Τουτουντζής, η Σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, μαζί με τον Διευθυντή της Σχολής Ανδρέα Μικρούτσικο θα είναι δίπλα τους και στην τελική μάχη!

Η μεγάλη νικήτρια όμως θα ανακηρυχθεί από την ψηφοφορία του κοινού, το οποίο ήδη από το προηγούμενο live ψηφίζει την αγαπημένη του παίκτρια! Ένα όμορφο και λαμπερό ταξίδι φτάνει στο τέλος του και το βράδυ της Κυριακής θα ξέρουμε ποια θα είναι η αγαπημένη «TV Queen» των τηλεθεατών, η οποία θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο!

«TV Queen», ο μεγάλος τελικός απόψε στις 21.00, ζωντανά στο OPEN!