Bahar: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ
Σειρές

Bahar: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Bahar: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέα τουρκικής σειράς που έρχεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ

Η νέα ξένη σειρά Bahar – Καινούργια Αρχή έρχεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21.00 (καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή).

Η τουρκικής παραγωγής σειρά αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που παλεύει για τα όνειρά της παρά τα εμπόδια και τις αντιξοότητες.

Bahar: Η υπόθεση

Πριν από 20 χρόνια, οι συνθήκες ανάγκασαν την Μπαχάρ να βάλει τα όνειρά της σε δεύτερη μοίρα. Αν και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή, δεν έγινε ποτέ γιατρός και συμβιβάστηκε με τον ρόλο της αφοσιωμένης συζύγου, τέλειας μητέρας και ακούραστης νοικοκυράς. Παντρεύτηκε τον επιτυχημένο χειρουργό Τιμούρ Γιαβούζογλου και αφιέρωσε τη ζωή της στην οικογένεια και το σπίτι. Όμως η οικογενειακή γαλήνη κλονίζεται αναπάντεχα, όταν η Μπαχάρ ανακαλύπτει πως πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια. Μοναδική σωτηρία, η μεταμόσχευση ήπατος και μοναδικός συμβατός δότης, ο Τιμούρ.
Όσα θα επακολουθήσουν, θα είναι το «ξύπνημα» που χρειάζεται η Μπαχάρ για να βγει από τον λήθαργο στον οποίο βρισκόταν τόσα χρόνια. Αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της, και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Πρώτο βήμα, να γίνει γιατρός και η ίδια. Δίνει ξανά εξετάσεις, πετυχαίνει, και ξεκινά την πρακτική της στο νοσοκομείο όπου ο σύζυγός της είναι Διευθυντής Χειρουργικής και ο γιος της εργάζεται επίσης ως ειδικευόμενος. Η Μπαχάρ απολαμβάνει τη νέα της ζωή, αλλά οι δυσάρεστες εκπλήξεις που την περιμένουν είναι πολλές. Για την οικογένεια Γιαβούζογλου, τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο, όμως η Μπαχάρ θα ξαναβρεί τον εαυτό της μέσα στην ελπίδα, την αγάπη και την αυτοεκτίμηση.

Καθώς η πλοκή ξεδιπλώνεται, η σειρά μας υπενθυμίζει διαρκώς, με χιούμορ αλλά και αιχμηρότητα, πόσο πολλές απαιτήσεις έχει η σημερινή κοινωνία από τη σύγχρονη γυναίκα, η οποία θεωρείται δεδομένο ότι πρέπει να θυσιάζει τον εαυτό της για τους άλλους χωρίς να ζητά κανένα αντάλλαγμα.

Bahar: Οι χαρακτήρες

Μπαχάρ (Demet Evgar)

Η Μπαχάρ Γιαβούζογλου πάντα ονειρευόταν να γίνει γιατρός για να βοηθάει τους άλλους, όμως η ζωή την ανάγκασε να εγκαταλείψει αυτό το όνειρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Κάθε μέρα είναι ίδια με την προηγούμενη, και συχνά νιώθει πως δεν την εκτιμούν όσο της αξίζει. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Μετά την «αναγέννησή» της, θα αναλάβει νέες προκλήσεις και θα ανακαλύψει κρυμμένα μυστικά, πάνω απ’ όλα όμως θα πιστέψει ξανά στη δύναμή της.

Εβρέν (Buğra Gülsoy)

Ο Εβρέν Γιαλκίν είναι ένας επιτυχημένος γιατρός με ειδίκευση στη Γενική Χειρουργική. Ο ήρεμος και προσιτός χαρακτήρας του και ο αρκετά αντισυμβατικός τρόπος ζωής του είναι στον αντίποδα όσων αντιπροσωπεύει ο Τιμούρ. Η τυχαία συνάντησή του με την Μπαχάρ θα γίνει αφορμή για να ξεκινήσει μια νέα εποχή στη ζωή και των δυο τους.

Τιμούρ (Yılmaz Ak)

Ο Τιμούρ Γιαβούζογλου είναι ένας επιτυχημένος χειρουργός που δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Παντρεύτηκε την Μπαχάρ πριν από 20 χρόνια και έκαναν μαζί δύο παιδιά, όμως η σχέση του με την οικογένεια είναι μάλλον ψυχρή και απόμακρη. Πρώτο λόγο στη ζωή του έχει η μητέρα του, την οποία δεν παρακούει ποτέ. Αυτό όμως, δεν είναι το μόνο του ελάττωμα, όπως θα ανακαλύψει πολύ σύντομα η Μπαχάρ.

Νεβρά (Hatice Aslan)

Η Νεβρά Γιαβούζογλου είναι μια δυναμική και αυταρχική γυναίκα με υψηλές απαιτήσεις και αλαζονική συμπεριφορά. Το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της είναι ο γιος της, ο Τιμούρ, τον οποίο ελέγχει και χειραγωγεί με μεγάλη ευχαρίστηση. Η άνετη ζωή της, την οποία οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον καθημερινό κόπο που καταβάλλει η Μπαχάρ, θα αλλάξει εντελώς μετά την «επανάσταση» της νύφης της.

Ρενγκίν (Ecem Özkaya)

Η Ρενγκίν είναι γυναικολόγος στο ίδιο νοσοκομείο όπου εργάζεται και ο Τιμούρ. Με καταγωγή από ευκατάστατη οικογένεια, η Ρενγκίν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της και να γίνει μια από τις κορυφαίες γιατρούς της χώρας. Όμως η προσωπική της ζωή κρύβει τα δικά της σκοτεινά μυστικά. Η «αναγέννηση» της Μπαχάρ θα γίνει η αφορμή για να ξαναρχίσει ένας σιωπηλός πόλεμος μεταξύ τους.