Η γη της ελιάς – Γιάννης Κρητικός: «Κάτι πολύ όμορφο θα απασχολήσει τη ζωή του Πότη»
Σειρές

Η γη της ελιάς – Γιάννης Κρητικός: «Κάτι πολύ όμορφο θα απασχολήσει τη ζωή του Πότη»

Η γη της ελιάς – Γιάννης Κρητικός: «Κάτι πολύ όμορφο θα απασχολήσει τη ζωή του Πότη»

Όσα είπε ο ηθοποιός για τον ρόλο του στη σειρά

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 27/6 η Γη της ελιάς και το τελευταίο επεισόδιο θα είναι και ευχάριστο και δυσάρεστο για τους ήρωες της σειράς.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα περάσουν δύσκολα είναι ο Πότης καθώς σύμφωνα με τα spoilers ο Κουράκος θα συλλάβει την Άννα για συνέργεια στον φόνο του Ανέστη, έχοντας διαβάσει το βιβλίο της Μαρίας.

Ο ηθοποιός Γιάννης Κρητικός όμως μιλώντας στο TV24 αποκάλυψε ότι στον 4ο κύκλο περιμένουν ευχάριστα τον ήρωά του.

Να θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα του 4ου κύκλου είναι ήδη εν εξελίξει.

«Στην αρχή της 4ης σεζόν θα έχουμε κάτι πολύ όμορφο που θα απασχολήσει τη ζωή του ήρωά μου».

Σε ερώτηση αν πρόκειται για την εγκυμοσύνη της Άννας είπε:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να επιβεβαιώσω την εκτίμησή σας ή να τη διαψεύσω. Το μόνο μπορώ να πω είναι ότι έρχεται κάτι πολύ όμορφο και πολύ δυνατό στην καθημερινότητά του. Κάτι που προφανώς θα του δώσει μεγάλη χαρά».

«Πότης και Άννα περνάνε κάθε μέρα κρίση αλλά τελικά τα καταφέρνουν παρόλο που η συμπεριφορά της Αννούλας είναι αυταρχική απέναντι στον ήρωά μου.  Δεν ξέρω αν είναι σωστό πρότυπο ζευγαριού. Σίγουρα στην προσωπική μου ζωή είμαι αλλιώς, ως Γιάννης δεν θα επιθυμούσα να ζω κάτι αντίστοιχο, δεν μου αρέσει το “δύο πόδια σε ένα παπούτσι”. Θα ήθελα να έβλεπα τον ήρωά μου να γίνεται λίγο πιο σκληρός με τους γύρω του και με την ίδια τη ζωή».

Όσο για το τελευταίο επεισόδιο για φέτος είπε: «Θα είναι ακριβώς όπως όλα τα τελευταία επεισόδια της Βάνας Δημητρίου. Θα συμβεί κάτι πολύ ωραίο αλλά και κάτι που σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το πρώτο επεισόδιο του επόμενου κύκλου».