Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τελικά το «Τζέλα Δ.» είχε φουγάρα; Το all star soundtrack της νέας σειράς του Alpha
Σειρές

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τελικά το «Τζέλα Δ.» είχε φουγάρα; Το all star soundtrack της νέας σειράς του Alpha

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τελικά το «Τζέλα Δ.» είχε φουγάρα; Το all star soundtrack της νέας σειράς του Alpha

Έρχεται πολλά υποσχόμενο...

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, μια παρωδία ολόκληρης της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha, μέσα από την κωμική ματιά του διδύμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα.

Μία μουσική πανδαισία με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική και της Αφροδίτης Μάνου στους στίχους θα συνοδεύσει την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Στο soundtrack, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, συμμετέχουν μερικοί από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι θα έχουν ρόλο στη νέα κωμική σειρά των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον Alpha.

Στο all-star soundtrack «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» τα τραγούδια ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Μελίνα Ασλανίδου, Πέγκυ Ζήνα, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Λιβάνης, Κατερίνα Λιόλιου, Νίκος Μακρόπουλος, Μπάμπης Τσέρτος, Josephine, καθώς και η Αφροδίτη Μάνου.

Όλοι οι τραγουδιστές εμφανίζονται σε επεισόδια της σειράς, ενώ το soundtrack περιλαμβάνει και τραγούδια που ερμηνεύουν οι ηθοποιοί.

Το soundtrack «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» θα είναι διαθέσιμο σύντομα στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και στο YouTube με music video – έκπληξη από την πολυαναμενόμενη σειρά.

Η υπόθεση της Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα

Πελοπόννησος, σήμερα.

Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το Τζέλα Δ και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας.

Με ένα all-star cast ηθοποιών, σε ένα all-dream σκηνικό, αλμοδοβαρικά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικό μακιγιάζ, θα απολαύσουμε την στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες που όλοι έχουμε λατρέψει. Ένα camp τηλεοπτικό αριστούργημα με σπιρτόζικες ιστορίες και αναμνήσεις που έχουν «γράψει» βαθιά μέσα μας και ίσως μας έχουν διαμορφώσει τηλεοπτικά.

Το λαϊκό αυτό υπερθέαμα υπογράφουν μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) και η Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) με 14 πρωτότυπα τραγούδια που θα διανθιστούν με φαντασμαγορικές, Δαλιανιδικές χορογραφίες.

Την παραγωγή υπογράφει η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου που έχει χρόνια συνεργασία με τους δημιουργούς και πρόσφατα έφτιαξαν μαζί τους Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha, για να διαλευκάνει αν όντως το Τζέλα Δ… είχε φουγάρα!

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Παραγωγή: LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη

Διαβάστε επίσης

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Επική Μαρία Λεκάκη! Το βίντεο από τα γυρίσματα με τον Σπύρο Πούλη