Ο Παράδεισος των κυριών φινάλε: «Σε αυτόν τον διπλό γάμο θα υπάρχει και λίγο κλάμα»
Σειρές

Ο Παράδεισος των κυριών φινάλε: «Σε αυτόν τον διπλό γάμο θα υπάρχει και λίγο κλάμα»

Ο Παράδεισος των κυριών φινάλε: «Σε αυτόν τον διπλό γάμο θα υπάρχει και λίγο κλάμα»

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και τι είπαν οι πρωταγωνιστές;

Τελευταίο επεισόδιο απόψε (24/6) στις 20.00 για τη σειρά Ο Παράδεισος των κυριών και οι πρωταγωνιστές στο γύρισμα για αυτό μίλησαν στην κάμερα του Alpha.

Το φινάλε θα είναι ανατρεπτικό αλλά θα έχει και δύο γάμους.

«Θα δούμε ανατροπές.  Σε αυτόν τον διπλό γάμο θα υπάρχει και λίγο κλάμα» είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Έχουμε κάνει 325 επεισόδια, χαίρομαι πολύ που πήρα μέρος σε αυτή τη δουλειά, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και είχε πολύ συναίσθημα» είπε η Γωγώ Μπρέμπου.

Ο Γιάννης Βασιλώττος είπε ότι ο ήρωάς του δεν απέχει πολύ από τον δικό του χαρακτήρα αν και ο ίδιος ακόμα δεν έχει παντρευτεί όπως ο ήρωάς του στο τελευταίο επεισόδιο.

«Θα λύσουμε το μυστήριο, είναι σίγουρο ότι θα καταδικαστούν οι ένοχοι, παίρνω και προαγωγή» είπε ο Γιάννης Ασκάρογλου που δεχόταν συνεχώς video bomping από τον συμπρωταγωνιστή του, Γιώργο Ζυγούρη.

Ο Παράδεισος των κυριών: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ο γάμος των παιδιών Μεμά-Δάφνης και Βύρωνα-Ζαχαρούλας επισκιάζεται από μία σειρά αναπάντεχων γεγονότων.

Ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου και γίνεται επικίνδυνος για όλους ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα δεινά του, όμως το μυαλό του είναι μπερδεμένο… που θα τον οδηγήσει άραγε αυτό;

Μετά από μεγάλη πίεση της Μιράντας, η Αμαλία πείθεται να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τον Ντίνο. Θα καταφέρει όμως να τον προλάβει με όλα αυτά που συμβαίνουν;

Ο Πάρης βρίσκεται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Χριστόφορος γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης τραγωδίας, όσο η Δωροθέα προσπαθεί απεγνωσμένα πείσει τον φρουρό να την αφήσει να δει τον γιο της…