Σαν ψέμα επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη μαθαίνει ότι η Ζωή δεν είναι η μαμά της και ξεσπά!
Σειρές

Σαν ψέμα επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη μαθαίνει ότι η Ζωή δεν είναι η μαμά της και ξεσπά!

Σαν ψέμα επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη μαθαίνει ότι η Ζωή δεν είναι η μαμά της και ξεσπά!

Η σειρά θα προβληθεί με διπλό επεισόδιο την Παρασκευή

Εβδομάδα αλήθειας θα είναι η επόμενη για τους ήρωες της σειράς του Open, Σαν ψέμα που μεταδίδεται καθημερινά στις 17.45.

Μάλιστα θα δούμε διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Ήρθε η ώρα ο Γιώτης να πει την αλήθεια στα παιδιά του για την Ασπασία αλλά και η Αλίκη μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για το ποια είναι η Ζωή.

Αυτές είναι οι περιλήψεις για το Σαν ψέμα την εβδομάδα από 1η μέχρι 5 Ιουλίου:

Δευτέρα 1η Ιουλίου

Ο Γιώτης καταλαβαίνει πως άδικα κατηγορούσε την Ασπασία τόσα χρόνια. Η Χριστίνα εξηγεί στον Πέτρο γιατί τους είχε εγκαταλείψει, όμως εκείνος δεν πείθεται. Επιπλέον, η Βάσω απογοητεύεται ξανά απ’ τον Τζώρτζη. Εν τω μεταξύ, η μητέρα της Μάρθας, νομίζοντας τον Σταύρο για μέλλοντα γαμπρό της, κάνει μια απρόσμενη εμφάνιση! Η Χριστίνα εμφανίζεται στο σχολείο της Αλίκης και απαιτεί απ’ τη Ζωή να δει την κόρη της…

Τρίτη 2 Ιουλίου

Η Χριστίνα, με τη βοήθεια της Ζωής, συναντάει σε πιο ζεστό κλίμα την Αλίκη, ενώ όταν το ανακαλύπτει ο Πέτρος, ξεσπά. Ο Αντώνης γνωρίζει ξαφνικά τη Νανά και ο Ιορδάνης δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ο Γιώτης, ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία, έχοντας καταλάβει τα λάθη του. Ο Τζώρτζης εξομολογείται στη Βάσω πώς νιώθει για εκείνη. Η Χριστίνα, ηχογραφεί σε μήνυμα για πρώτη φορά τον λόγο που εγκατέλειψε την κόρη της και το στέλνει στον Πέτρο.

Τετάρτη 3 Ιουλίου

Η Αλίκη, αναστατωμένη, προσπαθεί να βάλει στη σειρά τα κομμάτια του παζλ και να καταλάβει την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας που τη λένε Ζωή. Ο Πέτρος πηγαίνει να βρει τη Χριστίνα στο νοσοκομείο. Η Νανά καταλαβαίνει ότι το σκουλαρίκι που βρήκαν στο σπίτι του Γιώτη είναι της Δέσποινας. Η Χριστίνα υπόγεια απειλεί τη Ζωή για να τη βοηθήσει να δει την Αλίκη.

Πέμπτη 4 Ιουλίου

Ο Πέτρος δέχεται να περάσει η Χριστίνα λίγο χρόνο με την Αλίκη, η Χριστίνα ωστόσο φαίνεται να έχει περαιτέρω σκοπούς στο Σαν ψέμα. Ο Φίλιππος προτείνει στη Μελίνα να τον ακολουθήσει στην Αμερική. Επιπλέον, ο Γιώτης κάνει κίνηση συμφιλίωσης προς τη Ζωή, αλλά αυτό δεν έχει καλή κατάληξη. Η Αλίκη βρίσκει την ταυτότητα της Ζωής, διαβάζει το όνομά της και ξεσπάει… Τέλος, η Ζωή υποπτεύεται πως η σχέση Πέτρου-Χριστίνας αρχίζει να αναθερμαίνεται.

Παρασκευή 5 Ιουλίου

Η Χριστίνα προσποιείται πως δεν αισθάνεται καλά, με σκοπό να είναι κοντά στην Αλίκη και φιλοξενείται σπίτι του Πέτρου, ενώ η Ζωή αναλαμβάνει να την προσέχει. Ο Γιώτης καλεί τα παιδιά του σπίτι, για να τους πει την αλήθεια για τη μητέρα τους. Ο Σταύρος, βλέπει τον Γιώτη σε τρυφερή στιγμή με την Ασπασία. Ο Τζώρτζης έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Πέτρο για τη σκληρή του στάση απέναντι στη Μελίνα.

Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 20.00

Η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο. Ο Τζώρτζης θλίβεται που η Μελίνα θα πάει Αμερική και η Βάσω ζηλεύει. Η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον Φίλιππο και χωρίζουν. Η Χριστίνα πηγαίνει στο δωμάτιο της Αλίκης να την αποχαιρετήσει, όμως εκείνη ταράζεται. Η Αλίκη αναστατωμένη κόβει την ταυτότητα της Ζωής κομμάτια και δεν θέλει να μιλήσει στη Ζωή και τον Πέτρο, οι οποίοι ανησυχούν για το τι συμβαίνει. Ο Γιώτης είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια στα παιδιά του, ότι η μητέρα τους ζει. Η Αλίκη τελικά μαθαίνει ότι η Ζωή δεν είναι η μαμά της.