Σασμός (18/6): Το άλμπουμ του γάμου Στέλλας – Χρήστου και το τραγούδι που θα τον «ντύσει»
Σειρές

Σασμός (18/6): Το άλμπουμ του γάμου Στέλλας – Χρήστου και το τραγούδι που θα τον «ντύσει»

Σασμός (18/6): Το άλμπουμ του γάμου Στέλλας – Χρήστου και το τραγούδι που θα τον «ντύσει»

Σήμερα γάμος γίνεται στην Άνω Ποριά και επιτέλους μια ευχάριστη νότα έρχεται στο χωριό αν και....

Στέλλα και Χρήστος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη σειρά Σασμός και στο χωριό έχει γλέντι και χαρές που θα δούμε απόψε (18/6) στις 21.00 στον Alpha!

Η Στέλλα με τον Χρήστο, πιο χαρούμενοι από ποτέ, μετράνε αντίστροφα για την ώρα του γάμου τους. Ο παπάς παρά την χαρά του για τον γάμο της Στέλλας, εκμυστηρεύεται κάποιους φόβους του, την ίδια ώρα που η Ντίνα, με μια είδηση που μαθαίνει, τους επιβεβαιώνει. Ο Τηλέμαχος παίρνει μια μεγάλη απόφαση, την οποία ανακοινώνει στον Παύλο και η Καλλιόπη με όσο κουράγιο της έχει απομείνει, αποκαλύπτει στον Ρούσσο ένα μυστικό που του έκρυψε και τον αφορά. Κι ενώ το γλέντι του γάμου έχει ανάψει, κάποιος έρχεται να το διακόψει, για μια υπόθεση που απασχολεί όλο το χωριό.

Σασμός: Το άλμπουμ του γάμου του ζευγαριού!

χ   

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Δείτε το sneak preview από την στιγμή που η Στέλλα φτάνει στην εκκλησία:

Δείτε το trailer εδώ:

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές για το γύρισμα του γάμου;

Σασμός: Νέο τραγούδι με τον Μανώλη Κονταρό για τον γάμο της Στέλλας

Ο «Σασμός» με πρωτεργάτη τη δημιουργική δεξιοτεχνία και την αστείρευτη έμπνευση του Νίκου Τερζή, μας έχει χαρίσει δεκάδες αγαπημένα τραγούδια.

Το καινούργιο θα έχει ερμηνευτή έναν από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής: ο Μανώλης Κονταρός θα ντύσει με τη φωνή και τους ήχους της λύρας του, το «Παραμυθένια μου».

Το νέο τραγούδι του «Σασμού», με τίτλο «Παραμυθένια μου», σε μουσική Νίκου Τερζή, στίχους Γιάννη Κότσιρα, με ερμηνευτή τον Μανώλη Κονταρό θα μεταδοθεί την απόψε. Θα είναι αφιερωμένο στη Στέλλα και το Χρήστο, σε δύο αγαπημένους ήρωες και στη σχέση τους η οποία είναι δυνατή και ξεχωριστή. Το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, με κουμπάρους τη Θοδώρα και το Λουκά και επισφραγίζουν αυτή τη μοναδική μέρα στη ζωή τους με ένα γλέντι, όπου ο Μ.Κονταρός τους τραγουδά το τραγούδι τους.

«Η καρδιά διατάζει, ουρανό κοιτάζει, δυο πουλιά που χτίζουν τη φωλιά, η καρδιά διατάζει» είναι τα πρώτα λόγια του τραγουδιού, που μιλούν για την αγάπη με έναν ποιητικό τρόπο. «Το κορμί προστάζει, τον ιδρώτα στάζει, δέντρα που ανθίζουν μια φορά, το κορμί προστάζει» έρχεται η γήινη έκφραση του έρωτα. «Παραμυθένια μου, βασίλισσα του κόσμου, η κάθε έννοια μου, ανάσα μου και φως μου» λέει το ρεφρέν του τραγουδιού, ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από τρυφερότητα. Και στο δεύτερο κουπλέ ολοκληρώνεται το συναίσθημα: «Η ζωή γιορτάζει, Άνοιξη φωνάζει. Σαν τη πρώτη ανάσα ενός μωρού, η ζωή γιορτάζει. Μύρο και θυμάρι, ήλιος και χορτάρι, σώματα αναβλύζουν χρώματα, άγιο μου φεγγάρι».

Το «Παραμυθένια μου» δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, στις streaming υπηρεσίες και στο YouTube.

Με το «Παραμυθένια μου» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Σε ποια ζωή να πιαστώ» με το Βασίλη Σκουλά, «Άτιμο πράγμα η τιμή» με τον Μίλτο Πασχαλίδη, «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, «Θυμωμένος Ήλιος» με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, «Τα μάτια γίναν σύννεφα» με τη Μαρία Τζομπανάκη και τη διασκευή του «Ένα παλικάρι 20 χρονών», που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.