Σασμός: «Χρυσός» στα GEMA (Global Entertainment Marketing Awards) στο Άμστερνταμ
Σειρές

Σασμός: «Χρυσός» στα GEMA (Global Entertainment Marketing Awards) στο Άμστερνταμ

Σασμός: «Χρυσός» στα GEMA (Global Entertainment Marketing Awards) στο Άμστερνταμ

Το τρέιλερ της σειράς βραβεύτηκε

Χρώματα Alpha, νότες Σασμού κι άρωμα Κρήτης είχε η απονομή των Ευρωπαϊκών βραβείων GEMA (Global Entertainment Marketing Awards) στο Άμστερνταμ.

Ο Σασμός κατέκτησε την κορυφαία διάκριση στην τελετή και «σήκωσε» το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία καλύτερο trailer χρησιμοποιώντας μουσική χωρίς στίχους. Η μουσική σύνθεση δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το σποτ από τον Νίκο Τερζή, τον επίσημο συνθέτη της σειράς, για να ενισχύσει την οπτική εμπειρία.

Τα Global Entertainment Marketing Awards αναγνωρίζουν τις πρωτοποριακές καμπάνιες σε παγκόσμιο επίπεδο που «αιχμαλωτίζουν» τους θεατές και διαμορφώνουν το τηλεοπτικό τοπίο. Ο Alpha είναι το ελληνικό κανάλι, το οποίο σταθερά βρίσκεται στους Final 5 των GEMA και μάλιστα φέτος είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι της ελεύθερης τηλεόρασης που έχει καταφέρει και αυτή τη διάκριση καθώς και την κορυφαία αυτή βράβευση, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι είναι το «σπίτι» της καλής μυθοπλασίας.

Η ιδέα του trailer του Σασμού αφορά σε μία πινακοθήκη ανθρώπων που συνδέονται με δεσμούς οικογενειακούς και φιλικούς, σε ένα εορταστικό σκηνικό. Το εορταστικό σκηνικό διακόπτεται από μια σκοτεινή παρουσία, μια αναπαράσταση της «μοίρας». Μια αινιγματική σκοτεινή φιγούρα και θρησκευτικά σύμβολα αναδημιουργούν την αφήγηση. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν η δεύτερη φορά που η σειρά έφτασε να είναι φιναλίστ στη διοργάνωση.

Δείτε το βραβευμένο trailer εδώ:

Η Global Entertainment Marketing Academy of Arts & Sciences φιλοξενεί τα πιο δημιουργικά και στρατηγικά μυαλά που οδηγούν την τηλεοπτική βιομηχανία προς τα εμπρός. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο, ενδυναμώνει, γιορτάζει την αριστεία και διατηρεί τη διαρκή σημασία της δημιουργικότητας και της στρατηγικής μάρκετινγκ στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο της ψυχαγωγίας και της τηλεόρασης. Η αποστολή της είναι να τιμήσει το μάρκετινγκ και τη δημιουργική αριστεία, να καλλιεργήσει την άμιλλα μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου και να εμπλουτίσει το πολιτιστικό τοπίο της κάθε χώρας.