Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη καταδίδει τον Ιπποκράτη κι αυτός της επιτίθεται με μαχαίρι!
Σειρές

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη καταδίδει τον Ιπποκράτη κι αυτός της επιτίθεται με μαχαίρι!

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη καταδίδει τον Ιπποκράτη κι αυτός της επιτίθεται με μαχαίρι!

Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας (17-19/6)

Το ποιόν του Ιπποκράτη έχει καταλάβει πλέον η Ειρήνη στη σειρά, Το Ναυάγιο, και είναι αποφασισμένη να τον κλείσει στη φυλακή για όσα έχει κάνει.

Η κίνησή της αυτή, όμως, περιέχει και κινδύνους αφού ο Ιπποκράτης για άλλη μια φορά θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα την κακοποιήσει.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας;

Επεισόδιο 108 (Δευτέρα 17 Ιουνίου)

Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια. Η Ειρήνη βρίσκεται κλειδωμένη στο δωμάτιο και ανήμπορη να αντιδράσει. Οι μάσκες πέφτουν. Ο Πέτρος ζητάει από τον Ιπποκράτη να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, την ίδια ώρα που το Λιμενικό βρίσκει στη θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Η κατάθεση του Βασίλη συνταράσσει το δικαστήριο. Η Λίνα βλέπει όλους τους φίλους της να της γυρνούν την πλάτη εξαιτίας της κατάθεσής της. Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, έρχεται από την αδελφή της: η Βάσω της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα τους. Ο Δημήτρης απελπισμένος στρέφεται στη μόνη κόρη που του έχει απομείνει, τη Θοδώρα. Η Αλίκη δηλώνει στους ναυαγούς ότι είναι αποφασισμένη να καταθέσει, αλλά ο Παντελίδης κρύβει έναν άσο στο μανίκι του. Η Στέλλα ζητάει από τον Σάββα να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το μωρό της και να το πάρει πίσω. Η Δήμητρα καταλαβαίνει τι είναι θαμμένο κάτω από τις τριανταφυλλιές. Το τέλος του Ιπποκράτη πλησιάζει.

Επεισόδιο 109 (Τρίτη 18 Ιουνίου)

Οι καταθέσεις του Άγγελου, της Μαρίας και του Στελή είναι κόλαφος για τον εφοπλιστή Βασιλείου και συγκινούν το ακροατήριο του δικαστηρίου. Η Θοδώρα, συγκλονισμένη μετά τις αποκαλύψεις του Δημήτρη, φεύγει για την Αθήνα για να λογαριαστεί με τη μητέρα της. Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι γίνεται στην κλινική με το εμπόριο βρεφών και ζητάει από τη Μαριάννα να συναντηθούν. Ο Ιπποκράτης καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της Ευγενίας και αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του. Η Δήμητρα και η Ειρήνη βρίσκουν ευκαιρία και βγαίνουν στον κήπο αποφασισμένες να ανακαλύψουν πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα της Κλαίρης. Η αλήθεια που ανακαλύπτουν τις συγκλονίζει. Ο Στελής μαθαίνει από τη Λαμπρινή την αλήθεια για το ποιόν του Ιπποκράτη και τρέχει να τον αντιμετωπίσει κραδαίνοντας ένα πιστόλι.

Επεισόδιο 110 (Τετάρτη 19 Ιουνίου)

Ο Ιπποκράτης μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε στην Αστυνομία και το μυαλό του θολώνει. Ξεσπάει την οργή του επάνω της και πριν το καταλάβει βρίσκεται με ένα μαχαίρι στο χέρι του. Ο καπετάν- Στελής πλησιάζει αποφασισμένος να εκδικηθεί για την Ειρήνη ενώ ο Πέτρος τρέχει κι αυτός στο σπίτι για να προλάβει το κακό. Στο δικαστήριο η κατάθεση του καπετάν-Αντρέα διαλύει τον Μιχάλη που φοβάται ότι δεν γλιτώνει την καταδίκη. Θα αντέξει ο παλιός του φίλος να τον δει να μπαίνει φυλακή; Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα θα παντρευτεί τον Όθωνα. Ο Άγγελος αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κατάθεσής του και παίρνει μια γενναία απόφαση. Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει τα πάντα. Η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης. Ο Ιπποκράτης είναι άφαντος και μαζί του έχει πάρει και τον Ορφέα.

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο: Ανατρίχιασε ο μονόλογος της Στέλλας που θύμισε το δυστύχημα στα Τέμπη – «Πόσο πιο επίκαιρο; Ποιο κράτος;»