Το προξενιό της Ιουλίας (13/6): Η Κυριακούλα έρχεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της και…
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (13/6): Η Κυριακούλα έρχεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της και…

Το προξενιό της Ιουλίας (13/6): Η Κυριακούλα έρχεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (13/6) επεισόδιο στις 22:40

Αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη ήρθε η Κυριακούλα στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του Άλκη.

Το τραπέζι των Ραζίνηδων δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη, με τον Κρίστοφερ να βρίσκεται και εκείνος σε δύσκολη θέση.

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Ζαφείρης βιώνει μεγάλο πόνο λόγω της απροσδόκητης δυσάρεστης εξέλιξης στην ιστορία του με τη Ζανέτ και γι’αυτό, προκειμένου να διαχειριστεί το αβάσταχτο ψυχικό του βάρος, πάει να εξομολογηθεί στον Επιφάνειο. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος, προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της, κάτι που εκείνη, δέχεται με χαρά. Το όνομα όμως που της προτείνει, ως νονός, της προκαλεί μεγάλη αμηχανία.

Στη Λάρισα, ο Άλκης έχει να κάνει μια πρόταση στην Αλεξάνδρα που θα την αφήσει άφωνη. Το ίδιο άφωνη όμως, θα μείνει και η Κυριακούλα, που, ενώ κανονίζει να συναντηθούν οικογενειακώς με τον Άλκη και τον πατέρα του, προκειμένου να γνωριστούν, έρχεται αντιμέτωπη με ένα φάντασμα απ’το παρελθόν της.

Κι ενώ απ’την πλευρά της, η Ιουλία ετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού της, προσπαθώντας να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Γρηγόρης με την Φιλιώ θα γίνουν γονείς, ο Ρήγας μαθαίνει για την εξαφάνιση της αδερφής του και γίνεται έξαλλος με τη μάνα του, που δεν του το είχε πει. Εν τω μεταξύ, η Χάδω είναι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης μαλώνει συνέχεια με τον Γιωργίκη για το που βρίσκεται το μωρό.

Διαβάστε επίσης

znews.gr/media/seires/to-proksenio-tis-ioulias-twitter-i-xado-einai-ena-vima-prin-apo-ti-nevrologiki-kliniki/