Το προξενιό της Ιουλίας τελευταία επεισόδια: «Εγώ φταίω για όλα»
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας τελευταία επεισόδια: «Εγώ φταίω για όλα»

Το προξενιό της Ιουλίας τελευταία επεισόδια: «Εγώ φταίω για όλα»

Η ώρα της αλήθειας έφτασε....

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την τοπική κοινωνία της Λάρισας η δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού, με τις εφημερίδες να ασχολούνται ενδελεχώς με ό,τι συνέβη.

Το προξενιό της Ιουλίας ολοκληρώνεται την Πέμπτη (4/7) στις 22:40, με τον δολοφόνο του Προβιού να αποκαλύπτεται στο τέλος!

Μέχρι να δούμε ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός, θα δούμε βήμα βήμα τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία εκείνη νύχτα.

Ο Ανέστης πήγε στον Στασινόπουλο για να παραδοθεί αλλά γίνεται αντιληπτό ότι δεν εμπλέκεται άμεσα με τον φόνο.

Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στον Γιωργίκη θα αλλάζει συνεχώς χέρια αφού όλοι ήθελαν νεκρό τον Γιωργίκη.

Όσα τους έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια περιείχαν μόνο βία και καμία κατανόηση, με τους εχθρούς να είναι περισσότερους και τους φίλους μηδαμινούς.

Τι θα δούμε στο προτελευταίο επεισόδιο;

Η Κυριακούλα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τον γιατρό Γκλαβάνη και την Φιλιώ. Εκεί, με αφορμή τη νοσηλεία και της Ιουλίας μετά την αιματοβαμμένη νύχτα στο αρχοντικό των Προβιών, θα συγκεντρωθούν οι περισσότεροι από τους ήρωες του δράματος και ανάμεσά τους, ο αγνοούμενος από όλους Γρηγόρης, που θα κληθεί να απαντήσει αν γνωρίζει ή όχι ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό και αν το προηγούμενο βράδυ ήταν κι αυτός παρών στο αρχοντικό, την στιγμή της δολοφονίας. Την ίδια ώρα, ο Στασινόπουλος με την Στάσα, επιστρέφουν στην διοίκηση χωροφυλακής, μαζί με τον Επιφάνειο που ήρθε για να παραδοθεί. Στην ανάκριση που ακολουθεί, όμως, δεν προκύπτει η άμεση συνέργειά του στον φόνο. Παρ’ όλ’ αυτά, μιλώντας μαζί του, ο Στασινόπουλος θα μάθει αρκετές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού, αλλά και τι απέγινε τελικά η Χάδω και η μικρή Ευγενία που εξακολουθεί να αγνοείται.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: Άλυτος γρίφος η δολοφονία του Προβιού – «Μας ανέβηκε η πίεση κι ακόμα να μάθουμε ποιος είναι»