Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο δια χειρός Δημήτρη Μακρυνιώτη
Άλλη μια νόστιμη συνταγή έφτιαξε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στο Στούντιο 4 και αυτή τη φορά έκανε σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο. Τα περισσότερα υλικά τα έχουμε ήδη στο σπίτι μας και είναι μια ευκαιρία να φτιάξεις κάτι εύκολο και πεντανόστιμο. Υλικά: 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ. ζάχαρη 10 γρ. μπέικινγκ πάουντερ 170 γρ. αλεύρι που … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο δια χειρός Δημήτρη Μακρυνιώτη.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί