Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο δια χειρός Δημήτρη Μακρυνιώτη
Τηλεόραση

Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο δια χειρός Δημήτρη Μακρυνιώτη

Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο δια χειρός Δημήτρη Μακρυνιώτη

Με 7+1 υλικά που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου

Άλλη μια νόστιμη συνταγή έφτιαξε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στο Στούντιο 4 και αυτή τη φορά έκανε σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο.

Τα περισσότερα υλικά τα έχουμε ήδη στο σπίτι μας και είναι μια ευκαιρία να φτιάξεις κάτι εύκολο και πεντανόστιμο.

Υλικά:

  • 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 10 γρ. μπέικινγκ πάουντερ
  • 170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 150 γρ, ινδοκάρυδο
  • 150 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 4 μεσαία αβγά
  • 1 βανίλια

Για σιρόπι:

  • 500 γρ. ζάχαρη
  • 530 ml νερό
  • φλούδες από λεμόνι

Διαβάστε επίσης

Μελομακάρονα: Λαχταριστή και εύκολη συνταγή από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη