Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο δια χειρός Δημήτρη Μακρυνιώτη

Άλλη μια νόστιμη συνταγή έφτιαξε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στο Στούντιο 4 και αυτή τη φορά έκανε σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο. Τα περισσότερα υλικά τα έχουμε ήδη στο σπίτι μας και είναι μια ευκαιρία να φτιάξεις κάτι εύκολο και πεντανόστιμο. Υλικά: 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ. ζάχαρη 10 γρ. μπέικινγκ πάουντερ 170 γρ. αλεύρι που … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο δια χειρός Δημήτρη Μακρυνιώτη.