Μια διαφορετική, πανεύκολη και πεντανόστιμη πίτσα, παρουσίασε ο Σταύρος Βαρθαλίτης το απόγευμα της Τρίτης 10/12, στο Στούντιο 4.
Υλικά για τη ζύμη
400 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
400 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. Ρίγανη
1 κ.γ. Σκόνη σκόρδου
Αλάτι
Για τη γέμιση
160 γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη
120 γρ. Σάλτσα για πίτσα
8 Φέτες καπνιστή χοιρινή ωμοπλάτη ή μπέικον
1 κ.σ. Ελαιόλαδο για το τηγάνι