Μια διαφορετική, πανεύκολη και πεντανόστιμη πίτσα, παρουσίασε ο Σταύρος Βαρθαλίτης το απόγευμα της Τρίτης 10/12, στο Στούντιο 4.

Υλικά για τη ζύμη

400 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

400 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά

1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ

1 κ.σ. Ρίγανη

1 κ.γ. Σκόνη σκόρδου

Αλάτι

Για τη γέμιση

160 γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη

120 γρ. Σάλτσα για πίτσα

8 Φέτες καπνιστή χοιρινή ωμοπλάτη ή μπέικον

1 κ.σ. Ελαιόλαδο για το τηγάνι