Σοφία Πολυζωγοπούλου: Όσα εξομολογήθηκε στον Πέτρο Κουσουλό – «Προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω»
Τηλεόραση

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Όσα εξομολογήθηκε στον Πέτρο Κουσουλό – «Προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω»

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Όσα εξομολογήθηκε στον Πέτρο Κουσουλό – «Προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω»

Η απάντηση του Λύτρα για τις φήμες ότι «κρυβόταν» μετά το ένταλμα σύλληψης

Τη δική της απάντηση έδωσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στον Πέτρο Κουσουλό για την επικοινωνία που είχε η κόρη του Απόστολου Λύτρα μαζί της.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η δικηγόρος λάμβανε απανωτά μηνύματα στο κινητό της προκειμένου να λάβει ο κ. Λύτρας τα προσωπικά του αντικείμενα αλλά και κάποια χρήματα που χρειαζόταν.

Η πρώην σύζυγός του και η κόρη του μπήκαν στο σπίτι της για να πάρουν όσα χρειάζονταν, με την κ. Πολυζωγοπούλου να πατά το panic button και στη συνέχεια να λιποθυμά αφού βρισκόταν σε σύγχυση.

«Από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ μιλάω μόνο με το παιδί. Στα πρώτα μηνύματα φαίνεται ότι τη Δευτέρα ήρθε, πήρε ό,τι ήθελε, ζαλίστηκε και ευχαριστεί τους γονείς μου. Δεν μιλάω με κανέναν άλλο ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν. Όταν λέω στην κόρη του Λύτρα προέχουν άλλα, είναι επειδή εκείνη την ώρα με πηγαίνουν για ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από αυτόν τον διάλογο ανοίγει το γκρουπ στο viber και γράφουν διάφορα ενώ εγώ δεν έχω καν γυρίσει από εκεί που είμαι. Ξαφνικά έρχονται σπίτι μου και ο αστυνομικός εξηγεί το τι έγινε με τα κλειδιά και πώς προσπάθησε ο συνεργάτης να μπει υπονοώντας ότι είχαμε συνεννοηθεί κάτι που δεν ισχύει. Να σημειώσω ότι είμαι και σωματικά και ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν υπολογίζει ότι έχουν περάσει τρεις ημέρες από τον ξυλοδαρμό και όλο αυτό που ζω και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω», αναφέρει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η απάντηση του Απόστολου Λύτρα

Προσωπικό μήνυμα έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στον Πέτρο Κουσουλό για τα όσα ειπώθηκαν μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Οι αστυνομικές Αρχές τον έψαξαν ολημερίς, με τον ίδιο να έχει κλειστό το κινητό του και να αγνοείται η τύχη του. Ωστόσο, μετά από αρκετές ώρες παρευρέθηκε στο ΑΤ Παλλήνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας και εν συνεχεία στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως αναφέρει στα μηνύματα, λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει οι γιατροί του συνέστησαν να μην παρακολουθεί ούτε ειδήσεις ούτε sites.

Διαβάστε επίσης

Απόστολος Λύτρας: Η κατάθεση της πρώην συζύγου του και της κόρης του – «Δεν ήταν ποτέ βίαιος. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου»