Θάνος Λάμπρου: «Στο Ταμπού υποδύομαι τον γιο του Μέμου Μπεγνή και της Κατερίνας Μισιχρόνη»
Τηλεόραση

Θάνος Λάμπρου: «Στο Ταμπού υποδύομαι τον γιο του Μέμου Μπεγνή και της Κατερίνας Μισιχρόνη»

Θάνος Λάμπρου: «Στο Ταμπού υποδύομαι τον γιο του Μέμου Μπεγνή και της Κατερίνας Μισιχρόνη»

Ο νεαρός τραγουδιστής που γνωρίσαμε στο Χ Factor περνά και στην υποκριτική

Ένας παλιό γνώριμος από το talent show X Factor, ο Θάνος Λάμπρου, μίλησε την Τρίτη στην εκπομπή «Ελένη», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του κλιπ για το τραγούδι «Όνειρό μου». Ο νεαρός καλλιτέχνης βρίσκεται αυτή την περίοδο μεταξύ Αθήνας και Ιωαννίνων για τις ανάγκες τη νέα σειράς του MEGA, «Ταμπού», όπου και πρωταγωνιστεί.

Το κοινωνικό, αστυνομικό θρίλερ που θα έχει ως καμβά την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων φέρει την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου. Μιλώντας ο Θάνος Λάμπρου στην εκπομπή του MEGΑ, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον σκηνοθέτη, αλλά και την εμπειρία του από τα γυρίσματα της σειράς.

«Όλα ξεκίνησαν από το X Factor όπου γνώρισα τον Ανδρέα Γεωργίου που παρουσίαζε το σόου. Είχαμε κρατήσει μια πάρα πολύ καλή επαφή στο πέρασμα του χρόνου. Εγώ του έστελνα κατά καιρούς, Αντρέα αν βρεθεί κάποιος ρόλος να με έχεις κατά νου» είπε αρχικά ο νεαρός τραγουδιστής.

«Έγινε λίγο καρμικά, μου έστειλε μια μέρα και μου είπε έχω έναν ρόλο που θα σου ταιριάζει αρκετά και έτσι ξεκίνησε» συνέχισε.

Θάνος Λάμπρου: Ποιος είναι ο ρόλος του στο «Ταμπού»;

«Για τη σειρά δεν μπορώ να πω πολλά, πέρα από το ότι τον πατέρα μου υποδύεται ο Μέμος Μπεγνής και τη μητέρα μου η Κατερίνα Μισιχρόνη. Εγώ θα παίζω τον Κυριάκο και η σειρά κυμαίνεται ανάμεσα σε αστυνομικό και μυστήριο, έχει αρκετό ερωτικό περιεχόμενο»

Αναφερόμενος στην εμπειρία του από τα γυρίσματα είπε: «Είχα εμπειρία με την κάμερα και τα γυρίσματα αλλά δεν είχα καθόλου εμπειρία στο πώς πρέπει να στηθείς. Οπότε την πρώτη μέρα μπήκα τελείως χαμένος και ψαρωμένος».

Υποκριτική ή τραγούδι;

«Η ηθοποιία και η υποκριτική είναι πιο ομαδικό, το μουσικό είναι λίγο πιο ατομικό Περνάω υπέροχα κάνοντας και τα δύο πράγματα» είπε ο Θάνος Λάμπρου στην ερώτηση τι προτιμά από τις δύο ασχολίες.

Σταθμούς στην καριέρα του στο τραγούδι θεωρεί την συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου και τη συμμετοχή του στο X Factor.

«Όταν προσπαθείς να φτιάξεις μια καριέρα απαιτείται συγκέντρωση και δεν μπορείς να σκεφτείς τι να κάνεις στην προσωπική ζωή. Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο παίρνω τους φίλους μου και τον σκύλο μου και πηγαίνουμε για κάμπινγκ» σημειώνει.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Θάνου Λάμπρου για την εκπομπή «Ελένη»:

 «Όνειρό μου»: Το κλιπ σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε την Τετάρτη 26/6 το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Θάνου Λάμπρου «Όνειρό μου» σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Βασίλη Δήμα.

Τη σκηνοθεσία του καλοκαιρινού βίντεο έχει αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ παρτενέρ του τραγουδιστή στο κλιπ είναι η Αντιγόνη Νεοφύτου, πρωταγωνίστρια της «Γης της ελιάς».