Τηλεθέαση 4/2: Famagusta ή Survivor; Γερμανού ή Τσουρός; Τι είδε το κοινό την Κυριακή;
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 4/2: Famagusta ή Survivor; Γερμανού ή Τσουρός; Τι είδε το κοινό την Κυριακή;

Τηλεθέαση 4/2: Famagusta ή Survivor; Γερμανού ή Τσουρός; Τι είδε το κοινό την Κυριακή;

Αναλυτικά τα νούμερα

Μέρα με χαμηλές τηλεθεάσεις ειδικά στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη η Κυριακή. Το κοινό 18-54 προτίμησε την έξοδο για να απολαύσει τον ήλιο από το να δει τηλεόραση.

Η μέρα ξεκίνησε με χαμηλές τηλεθεάσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές όπου το Mega πέρασε μπροστά ενώ το Τώρα Μαζί του Open κατάφερε να ξεπεράσει τον Γιώργο Αυτιά στο 18-54.

Στο ίδιο κοινό, πρωτιά πήρε ο Νίκος Μάνεσης με τρεις μονάδες διαφορά από τη Σίσσυ Χρηστίδου που τον κέρδισε στα νεότερα κοινά ενώ χαμηλές ήταν οι τηλεθεάσεις για Μπέττυ Μαγγίρα και κυρίως του Δεκατιανούς.

Η Ναταλία Γερμανού πέρασε πρώτη στη μεσημεριανή ζώνη με τον Κώστα Τσουρό να μένει αρκετές μονάδες πίσω και μονοψήφια τηλεθέαση στο 18-54.

Η απογευματινή ζώνη ήταν εξίσου χλιαρή στο κοινό αυτό με πολλά μονοψήφια εκ των οποίων ξεχωρίζει το 4,4 του The Break ενώ πρωτιά πήρε ο Άκης Πετρετζίκης. Ξεχώρισε και το 10% των Εικόνων του Τάσου Δούση στο Open.

Το Mega ήταν πρώτο στα δελτία ειδήσεων και διατήρησε την πρωτιά στο κοινό 18-54 με τη Famagusta μόνο που αυτή τη φορά το Survivor αντεπιτέθηκε και η διαφορά τους ήταν λιγότερη από μία μονάδα. Στο σύνολο του κοινού βέβαια η διαφορά ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Δεν απέδωσε όσα προσδοκούσε το κανάλι για την επαναπροβολή της Εθνικής Ελλάδος, παρά το καλό lead in καθώς το κοινό προτίμησε να δει το Survivor και μάλιστα να του δώσει πρωτιά από τις 11 και μετά.

Όσο για την πρεμιέρα του Σκαραβαίου, τα νούμερα ήταν διψήφια, ίσως όμως όχι αρκετά ψηλά σε σχέση με τα προσδοκώμενα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα