Τηλεθέαση 6/2: Τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη – Προελαύνει το MasterChef, «πέφτουν» οι σειρές
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 6/2: Τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη – Προελαύνει το MasterChef, «πέφτουν» οι σειρές

Τηλεθέαση 6/2: Τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη – Προελαύνει το MasterChef, «πέφτουν» οι σειρές

Ανατροπές στους πίνακες τηλεθέασης

Μεγάλες εκπλήξεις έκρυβαν οι πίνακες τηλεθέασης για την Τρίτη 6/2 σε όλες τις ζώνες.

Αρχής γενομένης από την πρωινή ζώνη όπου το Happy Day και η Kοινωνία Ώρα Mega που κρατούν τα πρωτεία, στη ζώνη 10-1 είχαμε αλλαγή σκηνικού.

Το Breakfast @Star πέρασε μπροστά με διαφορά από τις ομοειδείς εκπομπές στο κοινό 18-54, αντλώντας κοινό και από το MasterChef.

Η πρωτιά παρέμεινε στο Star και για τις Αλήθειες με τη Ζήνα.

Μεγάλη κόντρα είχαμε στη μεσημεριανή ζώνη ανάμεσα στο Ρουκ Ζουκ και τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς το παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ ανέβασε στροφές.

Νίκος Ευαγγελάτος και Τhe Chase πέρασαν μπροστά στην απογευματινή ζώνη ενώ και το δελτίο ειδήσεων του Μega πήρε πρωτιά σε νούμερα.

Αξιοσημείωτες οι αποδόσεις του Cash or Trash που διατηρεί υψηλά τα ποσοστά του, ενώ με θετικό πρόσημο προχωρά ο νέος κύκλος του My Style Rocks τα απογεύματα.

Μεγάλοι κερδισμένοι οι Ράδιο Αρβύλα στη ζώνη 8-9 στο κοινό 18-54.

Στην prime time το ΜasterChef ισχυροποιεί τη θέση του με υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό φτάνοντας σε τέταρτο και το 24% κόντρα όχι τόσο στο Survivor όσο στη μυθοπλασία η οποία περνάει στιγμές καμπής.

Μάλιστα η έκπληξη ήρθε από τη Γη της ελιάς η οποία άγγιξε μόλις τις 10 μονάδες. Τη δεύτερη θέση στην prime time πήρε η Μάγισσα και στην τρίτη ήρθε ο Σασμός με πολύ μικρή διαφορά από το Survivor.

Τα πράγματα βέβαια στο σύνολο του κοινού είναι εντελώς διαφορετικά, αφού η Γη της ελιάς πέρασε πρώτη και ακολούθησε ο Σασμός, η Μάγισσα, το Survivor και τελευταίο το MasterChef.

Στη late night ζώνη, το Survivor πήρε πρωτιά την τελευταία του ώρα μετά τα μεσάνυχτα κόντρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που δεν ήταν η καλύτερη βραδιά του, ενώ μονοψήφια κατέγραψε και το Προξενιό της Ιουλίας που πέρασε ελάχιστα μπροστά από το Ναυάγιο. Πολύ χαμηλά τα ποσοστά στο 18-54 για το Νight Out που δεν ξεπέρασε τις 4 μονάδες.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα εδώ