Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος κακοποιεί βάναυσα την Στέλλα!
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος κακοποιεί βάναυσα την Στέλλα!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος κακοποιεί βάναυσα την Στέλλα!

Από σύμμαχος, εχθρός ο Χρήστος...

Η Στέλλα θεωρούσε πως κατάφερε να βρει έναν σύμμαχο στον Χρήστο στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, αλλά δεν περίμενε όλα όσα θα συνέβαιναν.

Ο Χρήστος έχει αρχίσει να την κακοποιεί συστηματικά, με εκείνη να καταφεύγει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ο Μπουραντάς.

Ήθελε να τον δει και σε έξαλλη κατάσταση ζητούσε από τις νοσοκόμες να την αφήσουν, κάτι που δεν κατέστη εφικτό και έφυγε κακήν κακώς!

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, μόλις επιστρέφει και μαθαίνει που είχε πάει, ο Χρήστος παίρνει τη ζώνη του και αρχίζει να την χτυπά με δύναμη.

Η Ματούλα την παρακαλάει να φύγουν γιατί όλα δείχνουν πως ο Χρήστος δεν αστειεύεται και φοβάται ότι θα τις σκοτώσει.

Αφού καταφέρνει και την πείθει, η Στέλλα προσπαθεί να δραπετεύσει από το παράθυρο αλλά ο Χρήστος την παίρνει χαμπάρι και την κυνηγάει έως ότου την πιάνει.

Την φέρνει πίσω στο σπίτι με τη βία και την χτυπά ξανά, ενώ η Ματούλα ανήμπορη να αντιδράσει ακούει την κόρη της να σφαδάζει από τους πόνους!

Την επόμενη μέρα, ο Χρήστος βάζει κάγκελα στα παράθυρα για να μην μπορέσουν να φύγουν και η Ματούλα ζητά βοήθεια από τους μαστόρους.

Όσο εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί για όσα είπε η Ματούλα, η Μιράντα καταφθάνει στο σπίτι με την αστυνομία αφού χτυπούσε και δεν της άνοιγαν!

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών: Σίμος και Ντίνος πιάστηκαν στα χέρια και το Twitter το απολαμβάνει – «Αφήστε να πλακωθούν τα είδωλα»