Σασμός spoiler: Γιώργος και Θοδώρα «χάνουν» ένα μωρό αλλά περιμένουν ένα άλλο!
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Γιώργος και Θοδώρα «χάνουν» ένα μωρό αλλά περιμένουν ένα άλλο!

Σασμός spoiler: Γιώργος και Θοδώρα «χάνουν» ένα μωρό αλλά περιμένουν ένα άλλο!

Ευχάριστα τα νέα για το ζευγάρι του Σασμού που έχει ταλαιπωρηθεί

Ο πολιτικός τους γάμος έφερε πολύ μεγάλη χαρά στον Σασμό. Ο Γιώργος και η Θοδώρα επιτέλους ενώθηκαν αλλά πριν από την ακόμα πιο μεγάλη ευτυχία θα περάσουν μια απογοήτευση.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε αρχικά για να υιοθετήσει η Θοδώρα το παιδί αλλά τελικά ο έρωτάς τους που δεν έσβησε τον έκανε ουσιαστικό.

Η Θοδώρα όμως σύμφωνα με το ΤiVi Σίριαλ θα λάβει ένα τηλεφώνημα από την Πρόνοια που θα την ενημερώνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία.

Ο Γιώργος θα ψάξει και θα μάθει ότι εμφανίστηκαν οι πραγματικοί γονείς του παιδιού και το θέλουν πίσω.

Εκείνη θα τρελαθεί. «Τρίτο μωρό που χάνω στη σειρά; Αν το πέταξαν μια φορά θα το ξανακάνουν. Δεν είναι ασφαλές το μωράκι» θα του πει.

Η Θοδώρα αποφασίζει να κινηθεί νομικά με τη βοήθεια της Στέλλας για να αποδείξουν ότι οι βιολογικοί γονείς του παιδιού είναι ακατάλληλοι.

Η κοπέλα αρχίζει να νιώθει μια δυσφορία και λίγο αργότερα ενώ θα τρώνε με τον Γιώργο της έρχεται αναγούλα.

Ο  Γιώργος ανησυχεί αλλά τα νέα δεν τα περιμένει. «Γιώργο μου νομίζω ότι είμαι έγκυος» θα του πει και θα τον κάνει να τρελαθεί από τη χαρά του για το ωραιότερο δώρο, αυτό της πατρότητας.

Και πραγματικά, μόλις επιβεβαιώσουν την εγκυμοσύνη ανακοινώνουν τα ευχάριστα και αρχίζουν τις ετοιμασίες για τον θρησκευτικό τους γάμο με κουμπάρο τον Αντώνη.

Μετά από δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, ίσως ήρθε η ώρα να γίνει τελικά μητέρα…