Το Ναυάγιο spoiler: Ο Σάββας προτείνει στη Στέλλα μία λύση για να μην χάσουν τον μικρό Κυριάκο
Tv Spoilers

Το Ναυάγιο spoiler: Ο Σάββας προτείνει στη Στέλλα μία λύση για να μην χάσουν τον μικρό Κυριάκο

Το Ναυάγιο spoiler: Ο Σάββας προτείνει στη Στέλλα μία λύση για να μην χάσουν τον μικρό Κυριάκο

Η ώρα της αλήθειας για την Ειρήνη φτάνει!

Προς το μεγάλο φινάλε οδεύει η σειρά το Ναυάγιο στο Mega. Συγκινήσεις και ανατροπές έρχονται στα τελευταία επεισόδια της σειράς καθώς η Στέλλα παλεύει μέσα της για το αν πρέπει να πει στην Ειρήνη ότι το μωρό που τόσο καιρό μεγαλώνει εκείνη είναι δικό της και δεν πέθανε ποτέ στην γέννα.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Λίνα διαλύει τον αρραβώνα της με τον Όθωνα και τρέχει στην αγκαλιά του Μάκη. Ο Ιπποκράτης αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια της Ειρήνης βάζοντας έτσι τέλος στο μαρτύριο της. Πλέον είναι ελεύθερη να ζήσει με τον Πέτρο.

Η Ειρήνη και ο Πέτρος φτάνουν με την αστυνομία στο εξοχικό του Παντελίδη για να σώσουν τον Ορφέα από τον Ιπποκράτη σε μία εκρηκτική διαμάχη. Παράλληλα η Θοδώρα επιστρέφει στα Χανιά και βρίσκει το Δημήτρη ο όποιος αποκαλύπτει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του.

Την ίδια στιγμή η Στέλλα επιμένει να μάθει τι συμβαίνει με το εμπόριο βρεφών και το παιδί της Ειρήνης, παρά τις επίμονες αντιρρήσεις του Σάββα. Η μεγάλη μέρα της απόφαση του δικαστηρίου έχει φτάσει αλλά η πρόταση του εισαγγελέα σοκάρει τους ναυαγούς οι οποίοι παύουν να ελπίζουν σε δικαίωση.

Κι ενώ ανακοινώνεται η τελική απόφαση του δικαστηρίου η Μαριάννα μαθαίνει ότι έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής και αποφασίζει να αποκαλύψει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για το παιδί της Ειρήνης και για την ίδια τη Στέλλα.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος και η Ειρήνη αρχίζουν να σκέφτονται το μέλλον τους μετά την δίκη και σχεδιάζουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους. Ο Πέτρος κάνει μια μεγάλη έκπληξη στη Λαμπρινή. Ο Σάββας προτείνει στη Στέλλα μία λύση για να μην χάσουν το μικρό Κυριάκο.

Η ώρα της τελευταίας συνάντησης με την Ειρήνη έχει φτάσει. Η Στέλλα διαλυμένη αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Ειρήνη και να της πει την αλήθεια για το παιδί της αλλά την τελευταία στιγμή βρίσκεται σε δίλημμα.

Αρνείται να πιστέψει την αλήθεια και δεν θέλει να αφήσει κανέναν να την χωρίσει από το μωρό της. Το παιδί αυτό ήταν όλους αυτούς τους μήνες δικό της. Εκείνη το πρόσεχε, εκείνη νοιάστηκε, εκείνη το πόνεσε.

Δεν μπορεί ξαφνικά να το δώσει σε μια άλλη γυναίκα γιατί τότε απότομα θα συνειδητοποιήσει πως το δικό της μωρό είναι νεκρό και ένας τέτοιος θρήνος είναι αδιανόητος μες το μυαλό της Στέλλας.

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Καπουράνης: «Το πρώτο πλάνο ήταν ο κ@λος μου. Περίμενα ότι θα ήταν αλλιώς η πρώτη μου εμφάνιση»