Nίκος Μουτσινάς: Τελευταία εκπομπή με πρωτιά και 30άρια σε τέταρτο
Τηλεθέαση

Nίκος Μουτσινάς: Τελευταία εκπομπή με πρωτιά και 30άρια σε τέταρτο

Nίκος Μουτσινάς: Τελευταία εκπομπή με πρωτιά και 30άρια σε τέταρτο

Αναλυτικά τα νούμερα

Αυλαία έριξε ο Νίκος Μουτσινάς και το «Καλό μεσημεράκι» με παρέλαση επωνύμων στην τελευταία, μαραθώνια εκπομπή του με ποσοστά που θύμισαν Survivor.

O παρουσιαστής επέλεξε την τελευταία Δευτέρα του Ιούνη για να αποχαιρετίσει το κοινό του για την φετινή σεζόν.

Δεν συνηθίζεται να κάνουν φινάλε οι εκπομπές την πρώτη μέρα της εβδομάδας, εκτός αν είσαι ο Νίκος Μουτσινάς ή Ελένη Μενεγάκη, που είχε αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό την περσινή σεζόν Τετάρτη.

Η χθεσινή εκπομπή που κράτησε κοντά στις τέσσερις ώρες σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης με νούμερα πάνω από 30% στο τέταρτο.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε με μέσο όρο24,9%, ενώ στο σύνολο έκανε στο ψηλότερο τέταρτό του 22,9% με μέσο όρο 19,7%.

Από το πλατό πέρασαν σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της showbiz αλλά και της δική του «Χρυσής τηλεόρασης», από την Ιωάννα Τούνη μέχρι την Ιωάννα Μαλέσκου που τραγούδησε.

Οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη και η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε τηλεφωνικά  στον καλό της φίλο της «Καλό καλοκαίρι».

Από το πολυτελές σκάφος του, ο μεγιστάνας Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι έδωσε τηλεοπτικό ραντεβού με τον βασιλιά του γέλιου να συναντηθούν στην Αθήνα, ενώ ο Αντώνης Ρέμος βγήκε μέσω skype στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» για να προκαλέσει το κανάλι του Φαλήρου να κάνει εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά την επόμενη σεζόν, με τον παρουσιαστή να μοιάζει να μην πιστεύει αυτό που του συμβαίνει.

Η εκπομπή θύμιζε βραδινό show και όχι καθημερινό, με το τηλεοπτικό κοινό να ανταμείβει αυτή την υπερπροσπάθεια των συντελεστών της εκπομπής με υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στα γυναικεία κοινά 25-44 όπου στο ψηλότερο τέταρτο έδωσαν 33,1% και μέσο όρο 29,6%. Στα αντρικά κοινά 25-54 η εκπομπή έκανε μέσο όρο 23,8%.