Πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές: Τι προτίμησε να δει το αντρικό και τι το γυναικείο κοινό την Παρασκευή;
Τηλεθέαση

Πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές: Τι προτίμησε να δει το αντρικό και τι το γυναικείο κοινό την Παρασκευή;

Πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές: Τι προτίμησε να δει το αντρικό και τι το γυναικείο κοινό την Παρασκευή;

Μέρα με ενδιαφέρον στους επιμέρους πίνακες τηλεθέασης

Παρασκευή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους πίνακες τηλεθέασης για τα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα αφού έκρυβαν πολλές εκπλήξεις στα επιμέρους κοινά αλλά και στο σύνολο των ηλικιών.

Για άλλη μια εβδομάδα στο κλείσιμό της, πρώτη το νήμα στο δυναμικό κοινό 18-54 έκοψε η Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε». Η εκπομπή έφτασε στο τέταρτο το 21,1%  σε αυτό το πολύ σημαντικό -εμπορικά- ηλικιακό γκρουπ για κάθε κανάλι και κάθε εκπομπή λόγω του διαφημιστικού ενδιαφέροντος που υπάρχει.

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως ήταν πρώτη και στο γενικό κοινό με ποσοστό 15,8% και ψηλότερο τέταρτο στο 20,7%.

Την προτίμησή του στο «Ευτυχείτε» για χθες Παρασκευή έδειξε και το αντρικό κοινό 25-54 δίνοντας πρωτιά στην Κατερίνα με μέσο όρο 15,8%, ψηλότερο ακόμα και από αυτό των «Αταίριαστων» (15,2%) που θα περίμενε κανείς να συγκεντρώνει το ανδρικό ενδιαφέρον.

Την έκπληξη έκανε η Δανάη Μπάρκα που παρά το ότι στο γενικό κοινό έκανε μέσο όρο 5,7%, στο δυναμικό κοινό 18-54 άφησε πίσω της το «Πρωινό» (8,8%) με ποσοστό 9,8% και στις γυναίκες 25-44 πέρασε πρώτη στις ψυχαγωγικές εκπομπές με το εντυπωσιακό  16,8%, φτάνοντας ακόμη και στο 22,4% στο τέταρτο.

Τη δεύτερη θέση στις γυναίκες κατέλαβε η Κατερίνα Καινούργιου με ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο, 13,3% (που έφτασε και στο 19,7% στο τέταρτο).

Η περίπτωση της Κατερίνας Καραβάτου και των «Κου Κου»είναι επίσης άξια αναφοράς. Η πρωινή παρέα του Star πέρασε δεύτερη στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 11% στις ψυχαγωγικές εκπομπές, αφήνοντας πίσω το «Πρωινό» με ποσοστό 8,8%.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πέρασαν μπροστά από τους «Κου Κου» μόνο στο γενικό κοινό με μέσο όρο 11,2%  αφού και στα ειδικά κοινά ανδρών και γυναικών η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε το «Πρωινό» με 9,3% έναντι 8,6% στους άνδρες και 10,5% έναντι 8,3% στις γυναίκες.