Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη, μιλώντας για τη μαγειρική πορεία του και αποκαλύπτοντας ορισμένες προσωπικές εμπειρίες του, ακόμα και τη λιγότερο ευχάριστη γευστική δοκιμή που έχει κάνει.

«Όταν ήμουν περίπου 4 ετών έπαιρνα οτιδήποτε έβρισκα σε κατσαρολοειδές, έβαζα χόρτα μέσα από τον κήπο και ρύζι και νερό και πήγαινα στο τζάκι και έκανα πως μαγειρεύω σπανακόρυζο. Είναι το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα», είπε αρχικά ο Βασίλης Καλλίδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα αγχωτικό επαγγελματικό περιστατικό: «Με έχει καλέσει μεγάλη εταιρία ελληνική με τρόφιμα να κάνει ένα γεύμα σε 40 δημοσιογράφους. Έτρεμα γιατί ήταν οι πιο δύσκολοι δημοσιογράφοι γεύσης στην Ελλάδα και στη μέση του δείπνου πέφτει ο γενικός στην κουζίνα. Πετάξαμε μπαλαντέζα και ανάψαμε τη συσκευή που ήθελα για να φτιάξω κάτι. Δεν πήρε κανείς χαμπάρι».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του, αποκάλυψε και μια ασυνήθιστη γαστρονομική εμπειρία: «Το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω φάει είναι φίδι. Αν δεν ξέρεις τι είναι, το τρως πολύ ευχάριστα. Έχω φάει έντομα αλλά δεν έχουν γεύση».

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Καλλίδης: «Ήταν η δεύτερη φορά στη ζωή μου που έβαλα τα κλάματα από καλό φαγητό»