Χριστίνα Παππά: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης που δέχθηκε στη Γλυφάδα
Τηλεόραση

Χριστίνα Παππά: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης που δέχθηκε στη Γλυφάδα

Χριστίνα Παππά: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης που δέχθηκε στη Γλυφάδα

Το Live News δείχνει καρέ καρέ τα όσα συνέβησαν

Επίθεση δέχθηκε η Χριστίνα Παππά έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα, όταν ένας άντρας άρχισε να τη βρίζει και να φωνάζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ.

Παρότι η ίδια του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, ο ίδιος γινόταν όλο και πιο βίαιος απέναντί της σε σημείο που την χτυπάει τόσο με τα χέρια του όσο και με το αυτοκίνητό του.

Το Live News φέρει στη δημοσιότητα το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης, με την Χριστίνα Παππά να προσπαθεί να διαχειριστεί όλα όσα της συνέβησαν.

«Δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Όταν ένας άνθρωπος σου επιτίθεται και σε βρίζει χυδαία, κάποια στιγμή τα νεύρα σου ξεφεύγουν. Επειδή ήταν η Άννα (Μπεζάν) μαζί με το μωρό εκεί, πήγα έξω και τους είπα να φύγουν, κάθισα μπροστά του για να μη φύγει. Του είπα να περιμένει την αστυνομία. Με κίνδυνο τη ζωή μου, του λέω ζήτησε μου συγγνώμη κι εκείνος μπαίνει μέσα και με πατάει.

Μίλησα με δικηγόρο σήμερα και μου είπε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Είναι έγκλημα. Για να καταλάβετε χθες, δεν αισθάνθηκα κανέναν πόνο. Σήμερα νιώθω πόνο. Το ένα μου πόδι δεν μπορώ να το πατήσω, γιατί με πάτησε το αυτοκίνητο. Αλλά, ήθελα να το βγάλω από πάνω μου, γιατί σαν γυναίκα βλέπω τόσα περιστατικά βίας τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπε και αυτά τα ασήμαντα πράγματα, τα καθημερινά να δικάζονται αμέσως, έστω με μια ποινή. Δεν είμαι δικηγόρος, πολιτικός κλπ, αλλά κάθε μέρα αυτά τα περιστατικά γίνονται και πιο πολλά. Όσο αυτά τα γεγονότα μένουν ατιμώρητα, τόσο αυξάνονται.

Έχω και άσθμα και στα δευτερόλεπτα θα μπορούσα να μείνω. Να ευχαριστήσω πολύ την φαρμακοποιό λοιπόν,. Κακώς το έκανα ίσως, αλλά έχω τόση οργή μέσα μου με τα θέματα που προκύπτουν τελευταία με τη βία, που είπα να βάλω τον εαυτό μου μπροστά».

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Παππά για την επίθεση που δέχτηκε: «Αν είχε όπλο, σίγουρα θα με σκότωνε! Είπα στη νύφη μου…»