Αλέξης Γεωργούλης: “Ζω μια έντονη κι ευχάριστη περίοδο”
Ελλάδα

Αλέξης Γεωργούλης: “Ζω μια έντονη κι ευχάριστη περίοδο”

Αλέξης Γεωργούλης: “Ζω μια έντονη κι ευχάριστη περίοδο”

Στο “Λοιπόν” μίλησε ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” και είναι κριτής στο Your Face Sounds Familiar και ομολόγησε ότι δεν είναι στα σχέδιά του ο γάμος.

Ο Αλέξης Γεωργούλης στην παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” -NDP

“Μέχρι στιγμής δεν είχα κάποια πρόταση, εννοώ τώρα τελευταία για να παντρευτώ… Αλλά με ρωτάνε συνέχεια “Πότε θα παντρευτείς;”

Εσύ έχεις κάνει πρόταση γάμου;

Όχι, δεν έχω κάνει πρόταση γάμου, ούτε κι εγώ.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του και δεν σκέφτεται το γάμο:

“Προς το παρόν στη ζωή μου απολαμβάνω αυτό που υπάρχει, δεν θέλω να αλλάξω κάτι, μου αρέσει πάρα πολύ να ζω τη στιγμή και όταν είμαι στη στιγμή δεν μου αρέσει να κάθομαι να σκέφτομαι τι θα κάνω και αν θα αλλάξω εκείνο ή το άλλο. Ζω μια έντονη κι ευχάριστη περίοδο και τη χαίρομαι”.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν έχει ανασφάλειες.

“Όλοι έχουμε ανασφάλειες και φόβους. Η δική μου προσέγγιση στην ανασφάλεια είναι να βάζω πολλή λογική για να μπορώ να καταλάβω και να είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω σε κάποιο απρόοπτο. Ο φόβος δεν είναι κάτι που είναι συναίσθημα προς αποφυγήν αλλά συναίσθημα που πρέπει να το αφήσεις να ωριμάσει μέσα σου γιατί λειτουργεί σαν πυξίδα. Ο φόβος έχει δύο πρόσωπα, το ένα είναι ο τρόμος που είναι η αρνητική του ενέργεια και το άλλο είναι το δέος που είναι η θετική του ενέργεια”.