#InstaCelebs: Το ταξίδι της Χρηστίδου στο Χονγκ Κονγκ και η selfie της Βίσση
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το ταξίδι της Χρηστίδου στο Χονγκ Κονγκ και η selfie της Βίσση

#InstaCelebs: Το ταξίδι της Χρηστίδου στο Χονγκ Κονγκ και η selfie της Βίσση

Μπορεί ο “χαμός” του #10yearchallenge να κόπασε κάπως, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως οι αναρτήσεις των celebrities σταμάτησαν. Αναζητάμε στο instagram τα post των διάσημων σε Ελλάδα και εξωτερικό που μας έκαναν “κλικ” και τα συγκεντρώνουμε όλα εδώ.

#RIP_MaryOliver

Στην Αμερικανή ποιήτρια Mary Oliver αφιέρωσε το τελευταίο της post, η Madonna. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως πρόκειται για την αγαπημένη της λογοτέχνη, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη.

https://www.instagram.com/p/Bsv3fKJBRC_/

#100yearchallenge

Ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε την πρόκληση που σαρώνει το instagram τελευταία σε άλλο επίπεδο. Αντί για #10yearchallenge, μας έδειξε ένα #100yearchallenge. Η αλήθεια είναι πάντως πως η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή.

https://www.instagram.com/p/BstSsuaBV8s/

#SelfieTime

Σε μια selfie με την καλλιτέχνη Γιώτα Γιάννα ανάρτησε στον λογαριασμό της η Άννα Βίσση, που παρακολούθησε τις εμφανίσεις της στη Μπουάτ “Απανεμιά” και συστήνει στους ακολούθους της να κάνουν το ίδιο.

https://www.instagram.com/p/Bsws5gjnkPK/

#LastWeekend

Η Έλενα Παπαρίζου ανάρτησε το απόγευμα της Παρασκευής μια φωτογραφία της από τη σκηνή στην οποία εμφανίζεται, πλάι στη Μαρινέλλα και τον Κώστα Μακεδόνα. Πρόκειται για το τελευταίο διήμερο του σχήματος στην Πύλα Α, της Θεσσαλονίκης.

https://www.instagram.com/p/BsxuTygnP1g/

#HongKong

Με μια selfie από κάποιον ψηλό πύργο του Hong Kong, αποχαιρετά η Σίσσυ Χρηστίδου τον ξεχωριστό αυτό προορισμό της Ανατολής. Η παρουσιάστρια του “Έλα Χαμογέλα” και οι συνεργάτες της, βρέθηκαν εκεί, καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη και του Celebrity Travel.

https://www.instagram.com/p/BsvU9HwAbaa/