Έλενα Παπαρίζου-Τάμτα: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νέα τους καλοκαιρινή συνεργασία
Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου-Τάμτα: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νέα τους καλοκαιρινή συνεργασία

Έλενα Παπαρίζου-Τάμτα: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νέα τους καλοκαιρινή συνεργασία

Ανοιχτό άφησαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και τον χειμώνα

Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα, καθώς θα ξεκινήσουν μία σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες, ξεκινώντας στις 14 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κου κου» συνάντησε τις δύο ποπ τραγουδίστριες στα backstage της επίσημης φωτογράφησής τους.

«Είναι κάτι που το θέλω εδώ και πολλά χρόνια. Με την Τάμτα έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε διάφορα events και όλη την ώρα συζητούσαμε να βρούμε ένα τραγούδι να κάνουμε ντουέτο. Συνεργαστήκαμε δισκογραφικά μία φορά το 2017», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

«Το “The Voice” μας έδωσε ένα γερό πάτημα για να πούμε ότι πάμε μαζί», ανέφερε η Τάμτα.

Ζητήθηκε από τις δύο κυρίες να περιγράψουν η μία την άλλη με τρεις λέξεις.

«Αγάπη, γέλιο και δύναμη», σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου για την Τάμτα  και «Αληθινή, έχει μέσα της αγάπη και είναι πολύ δοτική», αντίστοιχα η Τάμτα για την Έλενα Παπαρίζου.

«Πάντα υπάρχει ένα στοιχείο που μας φέρνει κοντά. Έχουμε πετύχει η μία την άλλη πολλές φορές στο αεροδρόμιο», πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου με την Τάμτα να συμπληρώνει πως: «Είχαμε μία σχέση και αυτή τη στιγμή η σχέση γίνεται πιο βαθιά».

Όσο για το αν υπάρχει στα σχέδια τους να συνεργαστούν τη νέα σεζόν σε κάποιο μουσικό κέντρο, εκείνες απάντησαν:

«Γιατί όχι; Δεν το έχουμε συζητήσει αυτό, αλλά να περιμένουμε να δούμε αν θα ανοίξουν τα μαγαζιά. Είναι πάντως εύκολο να συμβεί και πολύ πιθανό».

https://streamable.com/1yqjy6