Ελένη Φιλίνη: «Έφτασα μέχρι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος»
Ελλάδα

Ελένη Φιλίνη: «Έφτασα μέχρι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος»

Ελένη Φιλίνη: «Έφτασα μέχρι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος»

«Γράφανε ό,τι θέλανε...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε η Ελένη Φιλίνη και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τα επόμενα σχέδιά της αλλά και τις πληροφορίες που «δίνει» γι’αυτήν το wikipedia.

Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε σε μια πληροφορία που αναφέρεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα και σύμφωνα με την οποία η Ελένη Φιλίνη το 1985 έκανε έξι βιντεοταινίες. «Αυτό είναι αδύνατος. Λάθος λέει. Ό,τι θέλει λέει το wikipedia. Γράφουν χωρίς καμία υπογραφή με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ποιος είναι.

Δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις “γιατί τα γράφετε αυτά;”. Από πού και ως πού ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει; Το 1985 έγινε μια ταινία και την επόμενη χρονιά έγιναν άλλες δύο. Πλέον δεν κοιτάω τι γράφει. Δεν ασχολούμαι με αυτά».

Στο παρελθόν εμφανιζόταν λανθασμένη ημερομηνία γέννησης στο wikipedia και η γνωστή ηθοποιός είχε κινηθεί ανάλογα: «Γράφανε ό,τι θέλανε. Κάποια στιγμή με εκνεύρισε αυτό το πράγμα. Μετά λέω τι ασχολείσαι; Μέσα από το ίντερνετ ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει.

Γι’αυτό εγώ λέω “άμα θέλεις να μάθεις κάτι, μίλα με τον ίδιο τον άνθρωπο”. Τότε το έψαξα πάρα πολύ και μάλιστα είχα φτάσει και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ήταν μεγάλη ιστορία. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω».

Δείτε το βίντεο: