FY: Ο χωρισμός των γονιών του, οι ουσίες και η επιτυχία στην trap σκηνή
Ελλάδα

FY: Ο χωρισμός των γονιών του, οι ουσίες και η επιτυχία στην trap σκηνή

FY: Ο χωρισμός των γονιών του, οι ουσίες και η επιτυχία στην trap σκηνή

Όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο FY βρέθηκε απόψε στο The 2night show και σε μία σπάνια συνέντευξή του αποκάλυψε πολλές και άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στη στιγμή που κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική.

Σταθμός στη ζωή του ήταν το διαζύγιο των γονιών του. Μία εμπειρία που όπως αποκάλυψε τον επηρέασε λόγω του bullying που βίωσε στο σχολείο.

«Δεν με απασχολούσε καν στην αρχή. Το ένιωσα ότι με πληγώνει όταν άλλαξα σχολείο και άρχισα να έχω άλλη αντιμετώπιση επειδή χώρισαν οι γονείς μου».

«Προτιμώ που χώρισαν από το να πάρω μία ψευδή αγάπη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήρθε αντιμέτωπος με ουσίες αλλά γρήγορα ξέφυγε από τα δίχτυα τους συνειδητοποιώντας ότι τον επηρέαζαν αρνητικά.

«Βρέθηκα αντιμέτωπος με ουσίες πιο νωρίς από άλλους αλλά δεν πιστεύω ότι με επηρέασε. Είχα άμυνες. Έβλεπα τι με έβλαπτε και ότι έπρεπε να τα κόψω για να σηκωθώ».

Ο FY μίλησε και για την επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια. Για το πόσο τον άλλαξε η αναγνωρισιμότητα αλλά και το πώς άλλαξε η καθημερινότητά του.

«Δεν με αποσπάει από τον στόχο μου. Πάντα ήξερα ποιος είμαι ακόμα κι όταν δεν με εκτιμούσαν. Δεν με επηρεάζει τόσο πολύ παρά μόνο στην καθημερινότητά μου και στη βόλτα μου».

https://streamable.com/wfqd2c