Γενέθλια για τον γιο της Χριστίνας Παππά: Το στιγμιότυπο και τα τρυφερά λόγια της
Ελλάδα

Γενέθλια για τον γιο της Χριστίνας Παππά: Το στιγμιότυπο και τα τρυφερά λόγια της

Γενέθλια για τον γιο της Χριστίνας Παππά: Το στιγμιότυπο και τα τρυφερά λόγια της

Πόσα κλείνει σήμερα ο Δημήτρης;

Γενέθλια έχει σήμερα ο γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης, και η ίδια θέλησε να του ευχηθεί με μια τρυφερή ανάρτηση.

Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και προχώρησε σε μια εξομολόγηση.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «16 Ιουλίου! Η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου! Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου! Η μέρα που νιώθω τη μεγαλύτερη ευτυχία και που ευχαριστώ την Παναγία κάθε βράδυ για τον πρίγκιπα της ζωής μου!

Ο Δημήτρης κλείνει σήμερα τα 35 αφού είναι γνωστό ότι η μητέρα του τον έφερε στον κόσμο στα 16 της χρόνια. Σήμερα είναι συνέταιροι στην πετυχημένη αλυσίδα γιαπωνέζικων εστιατορίων Tokyo Joe στην Αθήνα, τη Μύκονο και τις Σπέτσες.

Ο πρίγκιπας μου, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει αρνάκι με μια μάτια του, και που μπορεί να γίνω ύαινα για να τον προστατεύσω! Χρόνια πολλά Δημήτρη μου!!!

Να ξέρεις ότι με κάνεις κάθε μέρα υπερήφανη και σ’αγαπώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο! Happy birthday @pappasd ! Υγεία και ευτυχία, αγάπη και ηρεμία! Όλα να πηγαίνουν τέλεια στη ζωή σου! Σ’αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’αγαπώ!».

Δείτε την εικόνα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

16 Ιουλίου ! Η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου ! Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου ! Η μέρα που νιώθω την μεγαλύτερη ευτυχία κ που ευχαριστώ την Παναγία κάθε βράδυ για τον πρίγκιπα της ζωής μου ! Ο πρίγκιπας μου , ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει αρνάκι με μια μάτια του , κ που μπορεί να γίνω ύαινα για να τον προστατεύσω ! Χρόνια πολλά Δημήτρη μου !!! Να ξέρεις ότι με κσνεις κάθε μέρα υπερήφανη κ σ αγαπώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο ! Happy birthday @pappasd ! Υγεία κ ευτυχία , αγάπη κ ηρεμία ! Όλα να πηγαίνουν τέλεια στην ζωή σου ! Σ αγαπώ σ αγαπώ σ αγαπώ !!!!!!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💋💋♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Pappa (@pappachristina) στις