GQ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο αθλητής της χρονιάς
Ελλάδα

GQ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο αθλητής της χρονιάς

GQ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο αθλητής της χρονιάς

Άλλη μία τιμή για τον Greek Freak

Οι διακρίσεις δεν έχουν τέλος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο καθώς το αμερικανικό περιοδικό GQ τον επέλεξε ως αθλητή της χρονιάς με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα να φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Το αστέρι των Milwaukee Bucks τιμήθηκε με την πρωτιά στην 26η έκδοσης των βραβείων για τους Άνδρες της χρονιάς η οποία ασχολήθηκε με προσωπικότητες που άφησαν ηχηρό στίγμα στην κοινωνία αυτή τη χρονιά χάρη στη «γενναιότητα» τους.

«Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι η γενναιότητα είναι το πιο σημαντικό και επίκαιρο πλεονέκτημα αυτής της εποχής και αποκαλούμε το 2021, ως το “Έτος των Γενναίων”. Έτσι, ψάξαμε σε όλη την κουλτούρα για ανθρώπους που ενσαρκώνουν το πνεύμα της γενναιότητας, ξεκινώντας από τα τρία αστέρια του εξωφύλλου που ανακοινώνουμε εδώ», αναφέρει το περιοδικό στο σάιτ του.

«Ο Αντετοκούνμπο δεν θέλει να είναι το νέο πρόσωπο του NBA, αλλά πιθανότατα δεν μπορεί να το εμποδίσει να συμβεί ούτως ή άλλως – χάρη στην εμπνευσμένη ιστορίας της ζωής του, την ασυναγώνιστη αποφασιστικότητα στον ανταγωνισμό, το προγενέστερου χαρίσματος και αυτής της εντυπωσιακής απόδοσης στα playoffs του ΝΒΑ.

Το ότι δεν θέλει να γίνει το πρόσωπο του ΝΒΑ σημαίνει ότι ο Γιάννης συνήθως δεν κάνει πράγματα όπως εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφήσεις μόδας ή προσωπικές συνεντεύξεις με δημοσιογράφους, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η εξαίρεση» αναφέρει το έντυπο.