Κατερίνα Στικούδη: «Οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μια την άλλη»
Ελλάδα

Κατερίνα Στικούδη: «Οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μια την άλλη»

Κατερίνα Στικούδη: «Οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μια την άλλη»

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτης στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για την μητέρα της, τον σύζυγό της, αλλά και την καριέρα της στη μουσική.

https://www.instagram.com/p/BrN_roQhjo9/

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στο τραγούδι της, με τίτλο «16 Απριλίου» που είχε αφιερώσει στη μητέρα της και είχαν τραγουδήσει μαζί, λέγοντας πως στο στούντιο ηχογράφησης έκλαιγαν για αρκετή ώρα.

«Οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μια την άλλη»

Στη συνέχεια στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα, στον ανδρουκρατούμενο, όπως χαρακτήρισε, χώρο του τραγουδιού. «Θεωρώ πως η κοινωνία μας είναι ανδροκρατούμενη γενικά και ειδικά στον χώρο της νύχτας και του τραγουδιού, οι γυναίκες δεχόμαστε πόλεμο. Δύσκολα θα πει κάποιος κάτι καλό. Οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μια την άλλη, είναι μότο μου αυτό. Δηλαδή, αν μια τραγουδίστρια δεν είναι καλή, δεν θα το πω. Είναι πολύ ανδροκρατούμενη η κατάσταση και πρέπει να στηρίζουμε τις γυναίκες. Είμαστε εύκολος στόχος. Είμαστε πιο εγκλωβισμένες και δυσκίνητες οι τραγουδίστριες θεωρώ» είπε αρχικά, ενώ πρόσθεσε πως μεγάλα ονόματα ανδρών καλλιτεχνών έχουν ανασφάλειες κάτι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Η γνωριμία με τον σύντροφό της

Αναφερόμενη στον επί 10 συναπτά έτη σύντροφό της, Βαγγέλη Σερίφη, το πρώην μοντέλο μίλησε με αγάπη, τονίζοντας πως μαζί του είναι ευτυχισμένη και νιώθει ελεύθερη.

«Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Στο Mega Star γνωριστήκαμε. Μου έκανε εντύπωση η πρώτη εικόνα. Όταν τον πρωτοείδα. Μου άρεσε πολύ η ενέργειά του, το χαμόγελό του. Είναι η στιγμή που κάτι νιώθεις. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που αν το αναλύσω δεν ξέρω αν θα με καταλάβει ο κόσμος. Δουλεύουμε μαζί, περνάμε καλά, γελάμε. Έχει αυτό το ταλέντο που είναι μοναδικό. Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει., ο πιο δημιουργικός και πανέξυπνος. Δεν έχει παρωπίδες και δεν είναι εγωιστής. Είναι πολύ ανοιχτόμυαλος, νιώθω ελεύθερη».