Κρυσταλλία: «Ένιωθα πάντα με το ένα πόδι έξω από το τραγούδι…»
Ελλάδα

Κρυσταλλία: «Ένιωθα πάντα με το ένα πόδι έξω από το τραγούδι…»

Κρυσταλλία: «Ένιωθα πάντα με το ένα πόδι έξω από το τραγούδι…»

Η εγκυμοσύνη και η απόφαση να ασχοληθεί με την τηλεόραση

Την Κρυσταλλία φιλοξένησε απόψε στο The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η ίδια περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, αφενός λόγω των επιτυχημένων επαγγελματικών της αλλά πολύ περισσότερο λόγω του παιδιού που περιμένει μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Πλατανιά.

Εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν μεγάλη επιθυμία και των δύο να κάνουν ένα παιδί και τώρα που συνέβη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνεις οικογένεια».

Μιλώντας για την αποχή της από το τραγούδι εξήγησε πως αυτό συνέβη και εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας αλλά και λόγω δικής της επιλογής. Όπως είπε, στον μουσικό χώρο ένιωθε πάντα με το ένα πόδι απ΄έξω διότι δεν είχε την πρόθεση να αφιερώσει τη ζωή της με τρόπο που θα της στερούσε την προσωπική ζωή που θα ήθελε.

«Το έβλεπα σαν χόμπι. Ήμουν πάντα με το ένα πόδι έξω από αυτή τη δουλειά. Ήμουν τυχερή που μπόρεσα και το έκανα αλλά πάντα έκανα και άλλα πράγματα παράλληλα. Πολλοί οι λόγοι. Σκεφτόμουν ότι αν αφεθώ δεν θα μπορέσω να έχω την οικογένεια που θέλω».

https://streamable.com/50cwfg

Η συζήτηση πήγε στη συνέχεια στο νέο της επαγγελματικό βήμα της με την ίδια να εξηγεί πώς αποδέχτηκε να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση.

«Όταν μου έκανε την πρόταση για το The Booth  ο Θέμης Μάλλης ήμουν επιφυλακτική. Ήμασταν όλες μας, γιατί δεν είχε ξανασυμβεί κάποιο αντίστοιχο πρότζεκτ».

https://streamable.com/4ryoj1